Izberite boju pozdaine:

Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!

Priče čiji su autori posetioci našeg sajta
(u novom prozoru)

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......
Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...

"O.K.,ali da je obrijes, smetaju mi dlake!" - by maratonac
Po zanimanju sam elektrotehnicar radio i video tehnike,radim po raznoraznim firmama i mislim samo na to kako da svojoj porodici obezbedim dovoljno novca za normalan zivot u ovoj napacenoj zemlji.
Nikada nisma razmisljao o drugim stvarima sem o poslu i porodici.
Duze vreme je proslo kako radim privatno,pa sam resio opet da se zaposlim negde.Prilika se ukazala u obliznjoj pilani blizu grada.
Kada sam otisao tamo na rad,uocio sam dve stvari,a to su: da za elektricara ima vrlo malo posla i da veci broj radnika predstavljaju zene.
Nije proslo mnogo vremena,a ja posto nije bilo mnogo posla,sam krenuo od jedne do druge i uz malo price vecinu (interesantnih) pitao za "onu stvar".Za divno cudo od svake sam dobio po nesto: ili me je poslala u "pizdu materinu",ili je rekla da nije zainteresovana "nesme iz raznoraznih razloga",ali je bilo i par njih koje su pristale.
Jedna od njih je bila i Jovana,ne nesto narocito privlacna,ali sa ovakvim rezultatima "moje ankete",bilo je "daj sta das".
U pocetku smo se samo vidjali tu po firmi,a ja nisam imao pojma da su odnosi izmedju nje i njenog supruga bili vrlo losi.Nije proslo mnogo i on ju je ostavio-otisao je kod druge.
Bila je visoka 180cm,a ja 166.Sto njoj nije smetalo,sem kada je htela da me poljubi morala je da se saginje.Imala je crnu kosu,koja je bila ravna i nekako kruta.Nisam odmah obratio paznju na njene grudi ali moze se reci "0".Imala je duguljasto lice i silat nos iznad koga su bile okrugle zelenkaste oci.Iako je bila starija 1-2 god. od mene nije znala nesto narocito da se ljubi,tako da sam je i to malo poducio.
Nakon nekih 20-ak dana "zevzecenja" dogovorili smo se,posto je sada raspustenica,da odem preko noci do nje.
Sve bi to bilo o.k. da nisam morao zeni da se pravdam gde idem u 22:00 h.
Spasio me je moj kolega Milan,inace takodjer elektrotehnicar,i moj najbolji drug : "kod njega smo nesto popravljali" - bio je izgovor.
Jovana je stanovala na dru! gom kraju grada a ja sam zuri da stignem sto pre do nje.Napolju je bilo hladno,posto je bio Decembar i sneg samo sto nije pao.
Kod Jovane nisam mogao da udjem na ulazna vrata,posto je u kuci sa njom zivela i njena baka
kao i njeno dvoje maloletne dece.Tako da sam morao preskakati ogradu,pa kroz prozor kod nje.
Na smrt me je prepala komsijska dzukela,kada sam se penjao na ogradu,ali sam sve to junacki podneo i krenuo u avanturu.
Jovana je odmah otvorila prozor i ja sam uleteo unutra da me neko nebi video.Dok sam sa sebe skidao jaknu i garderobu ona mi je prila i poljubila.Upitao sam je dali mogu da se posluzim njenim kupatilom posto nisam stigao da se istusiram kuci zbog zene,a ona me je umesto odgovora izvela u hodnik i odvela na tusiranje.Nije se zadrzala samnom nego se vratila u sobu,a ja se navrat-nanos istusirah i pravac njen krevet..
Lezala je tu u pidzamama,a ja istusiran legoh kraj nje.Nisam nesto mnogo bio pazljiv i odmah krenuh na stvar.Skinui sam je za minut.
Ljubili smo se,a rukama sam istrazivao svaki kutak njenog tele.Kao i svakog neotesanog muzjaka privlacilo me je samo par stvari na njoj,njene grudi kojih skoro i da nije bilo,guza i naravno ribica,za koju se kasnije ispostavilo da nije ribica nego ribetina.
Neverovatno,ali stidne dlake su joj bile kao cekinje,duge i ostre.A mene je to strasno nerviralo posto sam obozavalac "obrijanih pica".
Dok smo se valjali po krevetu,mazeci je po telu spustih ruku na njezin Venerin breg lagano trazeci "klicu",i raspuklinu pod njim.A ni Jovana nije bila lenja.Dohvatila je moj alat i laganim potezima ruke ga nadrkavala do njegove maksimalne velicine.A ja,mulac,zajebo sam vise mazenje (jebi ga pao mi je mrak na oci) i krenuh da je ljubim nanize dok nisam stigao do njenog medjunozja.Razgrnuh malo njezine "cekinje" i raspalih jezikom po njenim usminama i klici,dok su iz grotla lagano izlazili vreli sokovi.Od poze 69 nije bilo mnogo vajde,posto joj je bilo nezgodno da se savija kako bi dohvatila mog "klipana".Povremeno bi ga l! izala jezikom,a rukom mi ga drkala.Za to vreme sam se ja navadio na njenu "ribetinu" i dok sam je jezikom lizao,zavlacio sam u nju jedan po jedan prst svoje sake.Kako se vlazila,u nju je moglo da stane sve vise prstiju,dok konacni nisam ugurao celu pesnicu.Bilo je ludo.Unutrasnjost je bila vrela i mokra,naboranost grlica je davala poseban car tom cinu.Jovana je stenjala i meskoljila se kao zmija na zaru.Ja sam od silnog uzbudjenja bio tu negde pred svrsavanjem,i rekao sam joj da zelim da joj svrsim u usta,na sta ona nista nije rekla,no se samo sagla do moga medjunozja i pocela da mi "pusi".Nisam prestajao da je "jebem pesnicom" dok sam svrsavao,a Jovana je za to vreme bez prestanka navlacila u svoja usta moj vreo alat.Progutala je sve do poslednje kapi
a ja sam u tom momentu video ceo nebeski svod dok su me prolazili zmarci od vrha malog prsta do temena.
Covece sta ova zena zna,proslo mi je kroz glavu.Posto sam svrsio pomislih,sta cu sada-pasce.
Medjutim,Jovana je znala posao.Nije prestajala sa "pusenjem".Uspelo je,alat je ostao u predhodnom stanju-krut kao i na pocetku.
Izvukoh saku,a Jovana prestade da mi obradjuje alat.Okrenuli smo se jedno ka drugom i poljubih je u usta.Za to vreme sam kliznuo u nju bez problema (kako i nebih kada je pored moga,tu moglo da se parkira jos barem 2 podeblja ku..a).Nabijao sam ga do balcaka,dok su muda sljipkala po raskvasenoj "pizdi".Koliko je to trajalo,nemam pojma,ali znam da kada sam ga izvadio iz nje glavic mi je utrnuo i nisam ga ni osecao.
Lezali smo tu neko vreme i nista nismo pricali,a ja sam mislio:"kako sam je razbio ne verujem da cemo se vise vidjati....".
Kada sam se trgnuo i pogledao u sat imao sam sta da vidim,"jebo te bog 04:30,uspavali smo se!".Skocio sam iz kreveta,na brzinu se obukoh,poljubismo se i tutanj kroz prozor.Juri kuci,u 06:00 treba da se ustaje za posao.
Kada smo se sreli na poslu,pao je dogovor za sledeci susret : "Veceras,da ponovimo!" , "O.K.,ali da je obrijes,smetaju mi dlake!".....

by maratonac
maratonac73@yahoo.com

09 Dec 2004
10 Komentara

by marijana @ 18 Dec 2004 05:14 pm
pitam se zasto je moj komentar vezan za ovu pricu obrisan?

by YuSwing @ 19 Dec 2004 11:23 am
Zato sto je bio vrlo uvredljiv.

by marijana @ 19 Dec 2004 09:55 pm
ok evo preformulisacu ga:tip mi je totalno nrazumljiv kako moze da bude sa osobom koja mu je ruzna i koja nema skoro nikakve zenske atribute osim picke.Poznejam njegovu zenu i mogu da kazem da je ona SEX BOMBA u odnosu na ovu tvrdodlakasicu,i znam pouzdano da je zena vatra u krevetu!Nadam de da ovo nije bilo isuvise 'uvredljivo'

by YuSwing @ 21 Dec 2004 10:40 am
Ovako je vec bolje...

Redakcija YuSwing

by Mile @ 21 Dec 2004 01:31 pm
Narodna poslovica glasi:

"Rdjavom kurcu i dlake smetaju"

by Avram @ 23 Dec 2004 12:06 am
Dojajno tongue

by nesa @ 04 Jan 2005 06:28 pm
lepa prica a dalje sta je bilo dalje

by tandrcak @ 27 Jan 2005 02:12 am
pa cojek sigurno ne laze svaka ti cast prijatelju ovo je bila prava dobra radnicka jebacina

by Baraba @ 20 Mar 2005 04:08 pm
Pa prijatelju nas zanima sta je poslje bilo jel te zenina prijateljica izdala.
tongue

by marijana @ 18 Apr 2006 03:38 am
zena ga je ostavila i otisla da zivi sa drugim,daleko boljim tipom a on je ostao sa kurvom koju nije jebao samo onaj koji nije stigao!Posto su ga zenini roditelji izdrzavali on sada vidi da je zbog picke izgubio porodicu ali kasno mu je...od zivota mu je ostao samo kurac i kurve..

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

 

(u novom prozoru)
Komentarisanje priča je zaključano pošto je većina komentara bila uvredljiva!

 

Priče - početna - klik...

 




Važno!

Molimo vas da ako pronadjete neku priču koja vam je poznata,
koju ste već negde pročitali, da nas obavestite
jer ovo bi trebale da budu autorske - premijerne priče, a ne prepisane!!!


Unapred hvala.


 
Kriterijumi za objavljivanje priča su:
1. Da je prica erotska
2. Da sadržaj priče nikoga ne vređa
3. Da nije u suprotnosti sa opštim pravilima Interneta
4. Da ste VI njen autor
5. Da nije već objavljena na nekom drugom sajtu
6. Da neće biti objavljena na nekom drugom sajtu
7. NE objavljujemo priče u kojima su akteri bliski rodjaci ili maloletne osobe
Molimo vas da poštujete ovih par pravila kako bi ova rubrika ostala originalna i kako ne bi ličila na slične rubrike na raznim sajtovima koje nastaju tako sto vlasnici sajtova ukradu par priča od nas i još po par sa drugih sajtova i eto pola sajta. Postoje čak i drastični primeri gde su ukradene cele strane!!!

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......

Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...


Pregleda od 03.02.2004.
Pristigle priče objavljujemo bez cenzure i ne odgovaramo za tematiku kao ni za sadržaj priča!!!
         
 
Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!






© www.YuSwing.com