Izberite boju pozdaine:

Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!

Priče čiji su autori posetioci našeg sajta
(u novom prozoru)

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......
Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...

"Istinite price" - by djole
Ovo je istinita priča o seksualnom životu moje žene i mene u posljednje dvije godine. Priča je specifična po mnogo čemu. Svi likovi imaju izmišljena imena, ali dogadjaji nisu izmišljeni. U priči ima dosta dogadjanja i aktera, pa je nužno da bude razbijena u dijelove, ali mislim da će čitaocu biti vrlo zanimljivo da prati dogadjaje i da će mnoge ovo što ću napisati jako napaliti. Mi smo napaljeni već dvije godine i seksualni život nam se promjenio iz korijena. Uživamo u onome što nam je jedan slučaj omogućio. Pri tom stalno fantaziramo o novim stvarima i smišljeno ih ostvarujemo.

No, da počnemo redom. Kad smo se vjenčali moja žena je bila nezasita jebačica i nikad nije odbijala tucanje i to u bilo koje vrijeme. Spočetka nije znala da žena može da svrši više puta zaredom, pa kad joj se to prvi put desilo, naučila je da to redovno radi. Moja kontrola je porasla pa sam svršavao samo kad ona kaže da joj je to zadnji put. Oboje imamo bujnu maštu, tako da smo naše fantazije saopštavali jedno drugom i pokušavali da ih ostvarimo. Jedna od omiljenih maštanja je bila da ona jaše na tudjem kurcu, a ja da jebem drugu pičku. Svako tucanje sam joj govorio da jebem neku od njenih kolegica i prijateljica. Kad bi pomenuta prijateljica došla, samo bih ženi namignuo i ona je već znala da posmatram prijateljičinu pičku i sise kroz odijelo i da sam u mislima kurcem duboko u njenoj vagini. Kad bi prijateljica tom prilikom samo prebacila nogu preko noge, a pogotovo kad je na sebi imala suknju, pa se jedan momenat može vidjeti ženska noga skoro do pičke, moja žena je bila pred svršavanjem jer je znala da ja to gledam i da mi je kurac kao kamen. Nismo nikad ni pokušali da započnemo takvu temu sa bilo kojom prijateljicom. To je bila naša interna zabava. Po odlasku prijatelji! ce, žena mi se još u hodniku, u stojećem stavu, nasadjivala na kurčinu koja je bila temeljito pripremljena. Interesantno je da, pored toga što je izjavljivala da želi sjesti na tudji kurac, nikad nismo takve stvari maštali kad dodje neko od mojih kolega. To meni nije smetalo jer mi se uvijek svidjalo kad je žena malo bi.

To se ponavljalo i ponavlja se i danas, ali prije dvije godine desilo se nešto što je predstavljalo početak nečega što mogu opisati samo kao fantastično.

Moja zena, Zorana, mladja je od mene deset godina, a njena majka, Ljiljana, koja ju je rodila sa dvadeset godina, starija je od mene deset godina. Sada imamo 32-42-52 godine. Ljilana i Zorana su fizički potpuno iste, osim što Ljilana ima veće i zaobljenije guzove. Kod njih vazi pravilo 'vidi majku pa pogledaj u kćerku'. U naše maštarije, Zorana i ja nikad nismo uključivali njenu majku. Ja lično jesam, ali to nikad Zorani nisam spomenuo. Više puta sam drkao misleći na nju, ali na tome se završavalo.

Prije dvije godine, jedne nedjelje, došla nam je Zoranina majka sama na ručak. Otac joj je nešto bi zauzet, pa nije mogao. Poslije ručka, kao i obično, odlučio sam da legnem i malo odspavam. Zorana mi je, onako usput, rekla da ide sa djecom do supermarketa, a da će usput svratiti i do oca i djecu ostaviti tamo, a da ćemo poslije zajedno odvesti njenu majku i pokupiti djecu. Čuo sam, ali nisam se na to obazirao. Ljiljana je prala sudje. I ona je rekla da će kod nas malo prileći, a onda, kad se Zorana vrati, svi zajedno otići kod njih. I to sam čuo, onako u prolazu i legao.

Popodne ne spavam dugo, pa sam se probudio poslije jedno pola sata. Kraj mene na bračnim krevetima, uvijena u pokrivač, ležala je Zorana (kako sam ja u tom trnutku budjenja mislio). Imao sam običaj kad se probudim, a Zorana još spava, da joj rukom predjem preko šupka i završim sa prstom u pički. To bi izazvalo njeno budjenje koje se ogledalo u laganom njihanju njenih kukova i prihvatanju mog prsta duboko u pički. U takvim momentima, kurac mi je ! bio već tvrd, pa sam prst brzo zamjenjivao njime.
To sam i sad uradio. Čim sam preko šupka došao do pičke, primjetio sam da nešto nije u redu. Kroz glavu mi je prostrujala spoznaja, na osnovu veličine guzova i oblika toplog medjunožja da kraj mene ne spava Zorana, već njena majka. U trenutku sam se sjetio svih priča gdje ko ide. Očito je Zoranina majka legla u njen krevet da malo odmori, ne računajući da bi se moglo šta desiti. Sve se dešavalo u sekundama i već sam htio povući ruku i izviniti se, ali sam osjetio pomjeranje kukova i vlažnost pičke na ruci. Razmišljanje je bilo brzo : moj prst je već u Ljiljaninoj pički i nije se ni trgla ni odbacila me, ništa. Samo je lagano stezala moj prst. U tom momentu sam čuo lagani uzdah i shvatio da je napaljena i da hoće da prihvati igru. Da provjerim, gurnuo sam joj prst još dublje i zauzvrat dobio još jedan uzbudjen uzdisaj. Računao sam da se uvijek mogu opravdati da sam mislio da je pored mene Zorana. Tad sam bio potpuno siguran da je uspaljena i da hoće da je jebem. I ona je u tom momentu osjetila da sam siguran da me neće odbiti. Snažno je zanjihala kukovima ležeći na boku i ne okrćući se prema meni. Druga ruka mi je poletila prema njenim sisama. Brzo sam izvadio kurac i nabio joj ga svom snagom otpozadi u pičku. Nema ništa ljepše nego kad nabiješ kurac ženi koja ga dugo nije dobila. Prosto osjetiš to predavanje i zahvalnost. Držeći je za sise objema rukama, guzio sam je. Osjećaj je bio predivan. Jebem drugu ženu i to ženinu mater. Lilja je brzo svršila. Odnosno svršila je onog trenutka kad sam joj na uho šapnuo ' što prije nisi rekla koliko si željna kurčine' . Na tu rečenicu je počela vrišteći da svršava. Jedva sam se suzdržao da i ja ne svršim, jer sam znao da to nije kraj za ovo popodne.
Okrenula se prema meni, poljubila me i rekla da Zorani ništa ne govorimo. Moj prst je već bio ponovo u njenom šupku. Inače uživam i Zorani da gurnem prst u čmar. Naročito ako ga ona još stegne. Krenula je da ustane, očito misleći da završimo, no u tom momentu se na! guzila i prvi put sam vidio njenu pičketinu, tačnije rečeno zrelu pičku. Kurac mi je bio spreman i dok je bila u klečećem stavu, opet sam joj ga nabio otpozadi. Sad je već izgubila svaki stid i počela je da vrišti govoreći 'jebi me', 'guzi me', ' nabij me jače'. Nisam joj dao da svrši, već sam joj naredio da ga zajaše. Odmah je pristala i tad sam je vidio u jahaćem položaju, potpuno golu i uspaljenu kako bestidno jaše na mom kurcu. Nisam više mogao izdržati i svršio sam i to jako bučno. I nju je to uzbudilo pa je u istom momentu imala jako snažan i dugačak orgazam.
Toliko sam uživao, da sam se samo okrenuo i zaspao. Probudila me je nakon nekog vremena Zorana i rekla da vozimo njenu majku kući. Susret sa njenom majkom u kuhinji, pred Zoranom je bio uobičajen. Ponašala se kao da ništa nije bilo. I ja sam se tako ponašao, no nisam izdražao da je uhvatim za pičku ispod suknje čim je Zorana izašla iz kuhinje. Tek toliko da potvrdim da nisam sanjao. Nisam sanjao, stegla mi je ruku medju nogama.

No, tu priči nije kraj. Uveče, kad smo legli Zorana i ja, Zorana je iznenada ustima uhvatila moju kurčinu i počela da ga puši. Kad je otvrdnuo, sjela je na njega i mrtvo hladno me pitala ko je bolji na kurcu – ona ili njena majka. Kroz glavu mi je prostrujala misao da su se njih dvije dogovorile, ali Zorana mi je saopštila da je, kad je došla kući, vidjela kroz poluotvorena vrata, svoju majku kako jaše na mom kurcu i uživa. Uzbudjenje joj je pobijedilo trenutnu ljutinu i nastavila je da gleda. Rukom je nesvjesno počela da mazi svoju mačkicu i svršila je prije nas. Izašla je iz kuće tiho i sačekala da mi završimo. Poslije se ponašala kao da je kasnije došla.

To njeno saznanje me je uzbudilo i dogovorili smo se da ne otkrivamo njenoj majci da ona zna za naše tucanje. Šta više njenu majku tucam bar jednom sedmično. Kad smo kod njenih uživam da joj stavim ruku medju noge kad nema niko osim nas u sobi. Strah da će nas neko od njenih vidjeti čini posebnu draž.
Jebem je uglavnom u našem stanu, a Zorana če! sto gleda iza vrata.

Zoranina i moja mašta se nakon toga rasplamsala, pa smo zajedno organizovali još jebačina, ali sa drugim ženama. O tome u slijedećem nastavku.

------------------------------

Njena kolegica

Zoraninu majku tucam bar jednom sedmično. Zorana često i ne zna kad je potucam, pa me uveče pita jesam li je danas kresnuo ili nisam. Ako odgovorim da jesam, obavezno traži da i nju kresnem na isti način. Ljiljana živi u uvjerenju da za naše jebačine niko ne zna, pa uživa svaki put. Nema nikakve opasnosti da nas neko otkrije, jer je savršeno normalno da ženina majka dolazi u posjetu ćerki, a i kad se zet zatekne sam sa punicom u njenom stanu, ni to nije nenormalno.
Zoranina mama mi pričinjava toliko zadovoljstva, da jednostavno ostanem kruta kurca kad je samo vidim. Nekad me izaziva tako da otvori vrata kupatila potpuno gola i to kad su svi u kući i kad zna da joj ne smijem prići. Jednom je tako na vratima svršila trljajući svoju pičku dok su drugi bili u drugoj sobi. Nisam htio da prekinem gledanje, pa sam kobojagi čistio cipele u hodniku i nasuvo svršavao. Da je neko ušao u hodnik, ona bi jednostavno pritvorila vrata. Kad sam to uveče pričao Zorani ona je pukla od smijeha.
Imam želju da je pojebem pred Zoranom, ali ona to uporno odbija i mislim da je u pravu.
Dogadjaj sa Zoraninom majkom, probudio je u nama nove vidike i želje. Odjednom smo počeli pričati o tome da potucam neku od Zoraninih prijateljica. Izbor je pao na Cecu, koja je meni izgledala najjebozovnije, a i udata je, što stvar čini još zanimljivijom. Razmišljali smo kako da je privolimo na zajedničku jebačinu (jer sad je i Zorana htjela da učestvuje). Nakon dugog razgovora odlučili smo se da je najbolje da iskoristimo sličan metod koji je slučajno upalio kod njene majke. Metod je morao doživjeti neke modifikacije. Spavanje je odličan metod za pokušaj da neku povališ ako imaš priliku. Uvijek imaš odstupnicu da si pogriješio.
Dogovorili smo se da iskoristimo priliku kad Ceca dodje kod Zoki da se farbaju. To je bilo uobičajeno da jedna drugu farbaju kod nas. Kad Ceca dodje, ja popijem s njima kafu, malo napalim Zoki gledajući Cecu i nestanem. Ovaj put smo se dogovorili da os! tanem i legnem spavati dok se one budu uredjivale. To se desilo ovako.
Ceca je došla odmah poslije posla i ručala sa nama. Onda su one otišle u kupatilo, a ja u sobu. Čuo sam ih kako se tuširaju i peru kosu. Od pomisli da su obe gole i da postoji velika vjerovatnoća da ću uskoro obe opaliti, kurac mi se počeo dizati. Skinuo sam se potpuno go i legao na ledja pokrivši se ćebetom. Nakon petnaestak minuta čuo sam Zoki u hodniku kako kaže Ceci da joj donese četku iz sobe gdje sam ja 'spavao'. Ceca je u sobu ušla potpuno gola i to je bio prvi put da je tako vidim. Tek kad je ušla, sjetila se da sam ja u sobi, a ne napolju. Kad je vidjela da spavam, mirno je krenula do police na kojoj se nalazila četka. Njena pička je bila svježe obrijana i svaki pokret mi je učvršćivao kurac još više. Gledao sam je kroz malo otvorene trepavice. Sise su joj bile čvrste i tresle su se kad je hodala na prstima. Pred mojim krevetom je morala da se okrene i naguzi da bi dohvatila četku. Bljesnuo je krasan šupčić, šupak, čmar. Ljepota jedna. Kod žena sam uvijek obožavao taj organ. Nekako je još intimniji od pičke. Kad ti žena dozvoli da joj gurneš jezik u čmar to je znak da baš uživa. U tom momentu se i Zoki pojavila u sobi isto gola i izbrijana.
- Ne brini. On čvrsto spava.
- Prepala sam se da ne spava. Bog zna kako bi reagovao da me vidi golu.
- On tako čvrsto spava da ga možeš jebati u snu. Hoćeš li da vidiš na šta se ja nasadjujem.

Ceca je malo zastala, a onda rekla

- ajde, hoću.

U tom momentu sam se prepao da ću svršiti. Zoki je polako zadigla pokrivač i pokazao se moj kurac, bolje reću kurčina u punoj svojo snazi. Ceca se primakla i dobro ga pogledala. Kako se sagela, sise su joj pale prema mom kurcu i umalo ga dodirnule.

- Hoćeš da ga popušiš. Neće se probuditi.
- Jesi li sigurna. Može li svršiti u snu.
- Može. Tad će ti usta biti puna sperme.
- Nisi ljubomorna ?
- Ne, pali me pomisao da gledam kako pušiš kurčinu mog muža. Hajde.

Već u idućem trenutku moj kurac je bio u Cecinim ustima. Lizala ga je nježno, da me ne probudi. Kroz trepavice sam vidio da Zoki mazi svoju picu i samo je bilo pitanje vremena kad ću ejakulirati i Ceci napuniti usta. Ceca je uvlačila kurčinu u usta jako nježno, ali tako uzbudjujuće da sam ludio. Dogovor je bio, ako Ceca pristane, da joj ga poslije pušenja nabijem u pičku i da onda nastavimo u troje. U tom momentu sam promjenio plan. Na to sam se odlučio kad sam vidio da i Ceca trlja svoju mačkicu i da će svršiti i bez kurca, odnosno sa kurcem u ustima. Odlučio sam da ostavim za idući put otkrivanje. Opustio sam se i kad je Ceca svršavala, pustio sam i mojoj kurčini na volju. Osjetio sam kako se Cecina usta pune. Nije smjela da ih otvori da me ne probudi. Zoki je začudjena gledala i trljala svoju pičkicu. Ceca je polako izvadila kurac iz usta i otrčala u kupatilo sa ustima punim sperme.
Desetak minuta nakon toga, zatekao sam ih potpuno obučene u dnevnoj sobi kako čekaju mene da popijemo kafu. Pravio sam se da se ničega ne sjećam i posmatrao Cecu kako razmišlja da li se čega sjećam ili ne. Ima vremena, pomislih.

******



Ceca


Prošlo je petnaestak dana i došlo je opet vrijeme za farbanje. Ceca je izgleda to jedva dočekala. Ponovili smo scenario.

- Zoki, mogu li mu opet popušiti
- Možeš, ali bolje je da mu se nasadiš na kurac.
- Probudiće se.
- Vjerovatno neće, a ako se i probudi, nastavi se tucati.
- A, ako me odbije i naljuti se ?
- Neće, ne boj se. Taj ne odbija pičke.

Ceca je ipak prvo, nježno kao i prvi put, sagnuvši se, stavila moj kurac u usta. Lagano je kružila jezikom po glaviću. Vlažnost i toplota njenih usta su učinili da se potpuno ukruti. Očito je bila prava pušačica. Nakon nekog vremena me pažljivo opkoračila, a Zoki je centrirala moj kurac tako da je bio tačno na sredini Cecine pičke. Počela se pažljivo spuštati i ubrzo je bila potpuno na njemu, ali tako da je samo kurac u pički bio naša veza. Polako se počela kretati gore dole i trljati unutrašnjost svoje pice. Zoki je to sve samo posmatrala sa obaveznom rukom na svojoj mačkici. U jednom trenutku je Zoki izašla iz sobe. Iskoristio sam taj momenat da uhvatim Cecu za guzove i dobro je nabijem. Otvorio sam oči i vidio Cecinu uplašenu facu.

- Hajde pičko, mješaj tom uspaljenicom, šta si stala ?
- Ne ljutiš se , prozbori
- Kako da se ljutim kad mi je takva pička nasadjena na kurac. Stisni tu pičku molim te i mješaj.

Ceca zavrišta i poče skakati kao pomahnitala. Jahala je nabijajući se do kraja. Počeo sam rukama da joj mazim sise. Spustila se toliko da sam mogao i jezikom da joj ližem ukrućene bradavice.

- ukruti jezik, zvrištala je, hoću da ti bude tvrd ko kurac. Obožavam dva kurca
- i ja obožavam dvije pičke


Skinuo sam je s kurca, okrenuo i nabio ga u pičku otpozadi. Zoki, koja se u medjuvremenu vratila, uhvatila me za jaja i to je bio moj kraj. I Ceca je svršila.
Zoki je ostala bez zadovoljenja. Htjela je da ostanemo goli dok pijemo kafu. Dok smo pili kafu, posegnula je nehajno rukom prema Cecinoj bradavici, a onda je polako spustila preko s! tomaka do pice. Ceca je nesvjesno raširila noge i legla na ledja. Za rukom je išao jezik, polako, temeljito. Cecine noge su bile široko raširene, a Zoranin jezik je vlažio njenu čarobnu pičku. Zorana je znala da mene pale pičke koje se ližu. I prije sam znao da se Zorani ne gadi žensko tijelo. Cecin pičić je bio obrijan, pa se jezik krasno vidio kako ulazi i liže unutrašnjost dokle može da dopre. Zoki je to radila polako, temeljito. Očito je uživala kao kad se igra sa mojom kurčinom. Lizala je sponu izmedju pice i šupka, što je iz Cece izmamljivalo uzdahe. Prešla bi na čmar , ližući ga ukrug, pa onda nazad na početak.
Čitava ova predstava je imala za cilj da moj alat ponovo bude aktivan. I bi tako. Zoki je bila nagužena sa licem u Cecinoj maloj. Prvo što sam uradio je da jezikom dobro oližem Zoranin šupak. Kad gurnem jezik u njega, ona ga stisne i tako se igramo neko vrijeme. Uživam da ližem šupak po rubu. To izaziva trzanje koje je jako uzbudljivo. Uz to ide i lizanje guzova oko čmara, pa opet završetak sa jezikom duboko u unutrašnjosti.
Interesantno je, tad pomislih, koliko se pička i šupak sa godinama malo mijenjaju. Ližući Cecin čmar i pičku, sjetih se istog područja Zoranine mame. Kod nje je oblik ostao isti, možda je sve bilo samo malo veće. Zoranina mama nije jedino htjela da obrije svoju pičku jer ju je ponekad stari potucao.
Tad sam poželio i sa Cecinim šupkom isto da uradim. Popeo sam se do Cecine pičke i lizao je zajedno sa ženom. Zadigoh joj noge i ubacih svoj jezik u njezin čmar.

- Ceco, stegni šupčić, reče Zoki i ona to uradi. Pri tom vrisnu od uzbudjenja, jer to očito nikad nije radila. I Zoki joj je to isto uradila. Tačnije, naizmjence smo uvlačili naše jezike u Cecin uski šupčić.
- Kad ti mene misliš jebati ? zavapi Zorana na kraju

Nisam imao kud. Iako mi se još lizao Cecin čmar, pogotovo što je ona vrištala od uzbudjenja, ostavio sam je sa njenom rukom i zabio kurac do kraja u Zoranu, po prvi put pred drugom osobom. Guzio sam je kao nikada. I Zoranu je to dov! odilo do ludila.

- Nabij mi kurčinu, Cecu si tucao, a mene izbjegavaš, Ceco gledaj šta moj kurac radi, da li bi mogla gledati kako me tvoj muž ovako jebe, pitaj ga hoće li me jebati, lizati pičkicu. Dovedi tog svog da mu ja popušim. Oh osjećam se ko kurva, uživam ..


Ceca nije mogla više ništa. Samo je sa obe ruke mazila svoju pičkicu i svršila otprilike kad i mi. Bili smo iscrpljeni do kraja.
Kad je Cecin muž došao po nju, pozvali smo ga na piće. Ništa nije slutio, a mi smo uživali što smo znali da smo mu jebali ženu, a znali smo da to nije posljednji put.

****


Punicina nevinost


Strašna mi je želja bila da Zoraninu mamu uključim u grupne igre. Pošto Zorana to nije htjela, ostalo mi je jedino da predložim punici da sakrivena gleda kako jebem njenu kćer.

Zorana je obično zvala majku da završi nešto oko ručka prije nego što ona dodje sa posla. Zoki radi do 5 , Lilja do 2, a ja do 3. To je uvijek bilo kad su djeca bila u popodnevnoj smjeni. Ljilja, koja je prva dolazila, dočekivala me je kao od majke rodjena. Čim bih ušao na vrata i zatvorio ih, gurnuo bih joj prst duboko u pičku, za pozdrav. To strašno voli. Onda bi, onako gola, kleknula i iz hlača mi izvadila kurac koji bi odmah nestao u njenim ustima. Inače strašno je voljela da ona bude gola, a ja obučen. Spočetka nije dala da joj svršavam u usta dok jednom tako u hodniku nisam držao njenu glavu da je ne može odmaknuti dok ne svršim. Kad je sperma počela da izlazi, samo kratko je pokušala da se izvuče, medjutim u slijedećem trenutku joj se izgleda dopalo pa je počela čak i da isisava spermu iz mog kurca. Usta su joj bila puna. Izgledala je krasno, onako gola, u čučećem položaju u kom joj guza poprimi najveći i najokrugliji oblik, raširenih nogu koje mogu da gledam odozgo kroz sise. Grm pičke se samo nazirao.

- pušiš bolje od ćerke, rekoh
- zar ti moja kćer puši, lijepo sam je odgajala, pitala me zajebantski
- da li bi voljela da vidiš svoju kćer kako mi puši
- može
- a kako joj nabijam ovaj kurac u šupak
- može, a šta će ona reći
- ništa, neće znati
- važi. organizuj to

reče i krenu sa punim ustima moje sperme da me poljubi u usta. Sad sam ja oklijevao, ali kratko. Ubacio sam joj jezik u puna usta. Dobar dio sperme je progutala, a ljubili smo se prilično dugo.
I ona i njena kćer su znale kako da mi dignu kurac drugi put. Ako svršim dok mi puše, a to se dogadjalo redovno, onda ako hoće da se nasade, morju ga još jednom dići. Ljilja je imala prednost što je znala da to što je mati moje žene mene dodatno uzbudjuje. Nije znala da ! ja imam još jedno uzbudjenje, a to je da moja žena zna da joj jebem mater. Ko to nije probao ne zna šta je slast. Znala je i da se strašno palim na njenu guzu i to u položaju kad kleči, pa se naguzi. Brzo je isprala usta, popela se na kuhinjski sto i naguzila.

- vidiš li mi šupčić, radi nešto s njim

skinuo sam se, da poslije ne gubim vrijeme i prišao njenoj obloj i velikoj guzici. Počeo sam da joj ližem guzicu po redu. Usjek sam samo ovlaš ponekad prešao. Osjetio sam kako joj se guza pali i postaje vruća. Pljesnuo sam je malo i izmamio uzdah. To joj se svidjalo. Namjerno nisam htio da dodirnem jezikom njen čmar koji sam gledao i uživao u pogledu. Mogla je na njemu osjetiti moj dah.

- zar nisam dobra kad me udaraš po guzi ? upita sva zajapurena
- nisi , pljesnem je još jednom.
- Oooooh, a zašto nisam, kad ti sve dam ?
- Jebeš se kao kurva i to sa rodjenim zetom.
- Onda treba da dobijem batine. Tuci mi guzicu. Vidi kolika je.

Svako toliko sam je pljesnuo. Nije bolilo ali nas je tako uzbudjivalo da mi se opet digao. Ona je uvijala svojom velikom guzom i pri tom joj se šupak krasno stiskao. Ja sam počeo da prelazim jezikom preko njega, ali samo na kratko, tako da ju ostavim željnom.

- stavi mi ga u šupak molim te.
- Neću, i pljesnem je opet.

Njeni uzdisaji su bili krasni, njihanje još ljepše. Uvukao sam joj prst malo u stržnjicu. Bila je sva mokra od sokova. Stegnula mi ga je iz sve snage. Gurnuo sam ga dublje. Toliko ga je stegnula da sam mislio da ga neću izvaditi.

- da li te je iko jebavao u šupak ?
- nije
- sad ćeš ga dobiti

Stavio sam joj dva prsta desne ruke do kraja u njenu vruću guzicu. Prosto se nabila na njih. Lijevom rukom sam joj mazio pičku iz koje je prosto curilo. Ljiljana je vrištala i molila me da joj satjeram kurčinu u obe rupe. Kako je klečala, sise su joj se njihale.

- šta bi sad da te kćerka vidi ovako razjapljenu i pohotnu
- svejedno mi je ko me sad gleda, gurni mi tu kurčinu već jednom

Skinuh ! je unezverenu na pod i iz sve snage joj zabih kurac u čmar. To joj je bilo prvo jebavanje u šupak, pa ju je zabolilo, ali slast je preovladala. Pošto mi je bilo drugi put, mogao sam da se suzdržavam koliko hoću, pa sam joj ga nabijao bjesomučno uz povremeno pljeskanje njene pozadine. Ovo joj je izazvalo orgazam u seriji. Jedan prodje, a drugi se nastavi. Pomislih, žene preko 50 su najbolje jebačice. Iako je svršila više puta, nije tražila da prekinem. Okrenuo sam je na ledja, stavio kurac medju njene sise i trljao dok nisam opet svršio. Punica (sve više mi se svidja ovaj izraz, više od imena) je bila poprskana mojom spermom po čitavom licu.

Kad je Zorana došla, mi smo već sjedili pored kafe. Interesantno mi je posmatrati kad punica sjedi sa nama poslije jebačine i pravi se luda, a ja znam da Zoki jedva čeka da ona ode kako bi mogla čuti detalje, a često i probati isto. Strašno me vuče da je jednom nabijem na kurac i to iznenada pred Zoki, ali bojim se da ne izgubim ovo što imam.

Nedugo poslije toga organizovao sam voajersku predstavu za moju punicu.

Nastavlja se ...

------------------------------------------

Sasa
Naš seksualni život je, kako ste već vidjeli, postajao sve burniji i burniji. Nemojte da shvatite, da smo se mi samo tucali i ništa drugo. Ne, normalno smo radili, živjeli, išli u bioskop i pozorište, imali normalne probleme i radosti kao i svi ostali ljudi.
Jedna od glavnih karakteristika našeg igranja je bio faktor iznenadjenja za buduće i stalne partnere. Iznenadjenje koje je mene čekalo bilo je jedno od najuzbudljivijih.

Jedno jutro, Zorana se žalila da je nešto bolesna, pa je odlučila da ne ide na posao. Ništa čudno za naše činovnice. Ja sam otišao, medjutim oko 10 je na mom poslu ispalo da trebam ići na kraći put. Kako su mi trebale neke stvari, vratio sam se kući da ih uzmem. Već u predsoblju sam čuo da u spavaćoj sobi nije baš potpuno mirno. Konkretno, čuo sam Zoranine uzdisaje. Već pomislih da je Ceca došla pa da luduju gurajući vještačke penise jedna drugoj u pičku, što je bilo uobičajeno. Ali, nije bilo to. Iz mraka predsoblja, kroz poluotvorena vrata spazih jasnu Zoraninu figuru i to kako živo jaše na nekom kurcu. Bila je potpuno gola, a i on. Iznenadjenje je bilo potpuno kad sam u tipu prepoznao Cecinog muža. Kurac mi je odmah skočio, jer sam trenutno poželio da začepim Zorani usta njime, ali se predomislih. Sinu mi jedna bolja ideja koja je nosila u sebi i novo iznenadjenje. Pustio sam ih da se tucaju. Prvi put sam vidio kako mi neko jebe ženu i to me je uzbudilo. I prije sam to priželjkivao, no sad kad sam je vidio začepljenu drugim kurcem i to kako bjesomučno jaše izgledalo mi je ljepše nego što sam zamišljao. Polako sam napustio stan iako sam jako zelio da vidim Zoranu kako svršava na Sašinom kurcu, ali moj plan je predvidjao više uzbudjenja.

Za nekoliko dana, Zorani sam rekao da ću doći sa posla tek uveče iza 9. Bio sam siguran da će Sašu zovnuti da još s posla svrate kod nje na jednu partiju sexa. Istovremeno sam se sa Cecom dogovorio da se odmah iza dva sastanemo kod mene. Znala je šta to znači i pristala je. Nikom od njih n! isam govorio pravi plan. Ceca je došla i naravno sa vrata se počela skidati. Do spavaće sobe je već bila gola. Mješala je guzovima dok je prilazila krevetu. Istovremeno je mazila svoju picu, zavlačeći prst unutra. Sve žene su znale da me to uzbudjuje i radile su to kad god sam bio u blizini.
- hoce li nam se ko pridružiti ? pitala je Ceca
- hoce, ali prvo ću te nasamo jebati.

To rekoh i sjedeći na rubu kreveta, okrenuh Cecu.
- naguzi se, pičko

Ceca se u stojećem stavu sagela tako da se naguzila tačno ispred mog lica. Jezik mi je poletio ka njenom šupčiću koji je nevjerovatno mamio. U idućem trnutku je već bio unutra. Ceca je tiho mješala guzovima na kojima sam držao ruke. Povremeno bih je uhvatio za sise koje su padale prema dole, ali samo za vrhove jer ju je to najviše uzbudjivalo. Poslije svakog dodira sam prosto osjećao kako joj pička procuri. Lagano sam joj lizao isturenu mokru mačkicu, pa opet polako prelazio na čmar. Čuli smo kako su se vrata od stana tiho otvorila.
- Ceco budi tiha da iznenadimo Zoki
- Važi, i ona nastavi mješati svojom stražnjicom.

Kad sam čuo da je Zoki otvorila tuš, znao sam da nije sama i da se tušira sa Sašom. Moj plan se ostvarivao.
Ceca je kleknula i počela da mi puši duboko ga uvlačeći u usta. Na mahove mi je samo ovlaš kružila jezikom oko glavića, pa ga onda naglo uvlačila do grla. Nisam htio da nas zateknu u toj pozi pa predložih :

- Hajde, nasadi se sad malo na njega da nas Zoki zatekne tako.

Nije ni slutila da je neće samo Zoki tako vidjeti. Legoh na ledja, a Ceca ledjima okrenuta meni opkorači me, stavi kurčinu medju noge i onako mokra, nasadi se do kraja. Pogled sa vrata je bio fantastičan. Ceca raširenih nogu, potpuno gola mješa pičkom nasadjenom do kraja. Nadao sam se da se oni neće dugo zadržati, jer ja sam od uzbudjenja bio pri kraju. Jedva sam se suzdržavao. Odjednom vrata se otvoriše i na njima se ukazaše Saša i Zorana potpuno goli. Kako su žurili, došli su već na pola sobe kad su nas primjetili i shvatili št! a se dogadja. Ovo je bilo iznenadjenje za sve osim za mene. Saša, onako go, dignuta kurca je zanijemio. Prvi put je vidio svoju ženu nabijenu na tudji kurac. Imao sam osjećaj da mu se od pogleda još više ukrutio. Zorana je zastala i na licu joj se odmah vidjelo da je shvatila da znam da je Saša jebe. Cecina pička se momentalno stegla i stvorila meni gotovo nepodnošljivu situaciju. Ludio sam od uzbudjenja. Ni sam ne znam kako nisam svršio u trenutku.

- Ajde Saša jebi mi ženu preda mnom, šta čekaš – prozborih

Polako su dolazili sebi. Saša odmah uze Zoki, pokaza joj da klekne na pod i onda joj satjera kurčinu otpozadi. Zoki se oslobodi i poče vrišteći mješati, nabijajući se na Sašin kurac. Ja Cecu skidoh i postavih u isti položaj na podu paralelno sa Zoranom. Ubacih joj opet moj nabrekli organ medju noge otpozadi. Gotovo u ritmu smo Saša i ja jebavali naše žene. Svako tudju. Obe su vrištale od uzbudjenja.

- jebite nas čitavu noć, zavapi Ceca
- hoću oba kurca u sebi, kurac je nešto najljepše na svijetu, zajauka Zoki

Izvadih ga iz Cece i stavih ga Zoki u usta.

- evo ti pičko, dva kurca. Puši ga dok te onaj drugi tuca.

Zorana je drhtala od uzbudjenja. Ceca se podvukla pod njene sise i počela ih ljubiti i lizati. Prstom sam Ceci trljao pičku koja je krasno izgledala izmedju njenih raširenih nogu. Kako Saša gurne Zoki, tako ona jače uhvati moj kurac. Ceca je bila pri kraju jer moja ruka ju je jebavala snažno. Digla je raširene noge, pa sam mogao prst da joj gurnem i u šupčić.
- Hoćemo li svi zajedno ? upita Saša koji je već počeo svršavati

Umjesto odgovora Ceca poče da vrišti nabijajući se na moj prst i ližući Zoranine sise. Zoranini drhtaji su jasno pokazivali da svršava u orgazmima u seriji. To je već bilo previše i moj kurac poče da puni Zoranina usta. Mislio sam da joj ne dam da odmakne usta, medjutim to nije trebalo. Zoki je prosto usisavala moju spermu. Drhtala je kao nikad do tada. Svaki dio tijela joj je doživljavao orgazam. Svo četvoro smo doživjel! i istovremeni orgazam. Pičke vjerovatno i više uzastopnih. Pustili smo ih tek kad više nisu imale nimalo snage. Desetak minuta smo ležali svo četvero potpuno ispruženi na podu ne pomišljajući da se pomaknemo. Nije bilo ni govora o ponovnom seksu to popodne. Nama dvojci se kurac više nije mogao dići nikako, a i žene nisu više pokazivale neku želju. Izgleda da su ovaj put bile izjebane najbolje do sada.
Saši smo tad ispričali da i Tanja učestvuje u našim igrama i da je jebačica da se samo može poželjeti. Ideja o novom iznenadjenju se odmah rodila.

Nastavlja se ..........

--------------------------------------------------------------

Sasa i Tanja

Opisao sam vam kako sam Sašu uvukao u igru. Sad smo se svi zajedno dogovorili da i Tanju uvučemo, odnosno da je i Saša pojebe. To naravno nije moglo bez iznenadjenja, jer to je jedan od osnovnih stimulansa u našim igrama. Moja želja je bila da i Ljiljanu Saša pojebe u mojoj prisutnosti ali to sam ostavio za poslije. Ljiljana mi je pričinjavala veliko zadovoljstvo onako puno starija od mene i nju sam sam tucao i uživao u tome. Pogotovo što je ona mislila da ja nikog sem nje i moje žene ne tucam. Dok sam joj ga gurao otpozadi zamišljao sam šta bi rekla da joj se pred licem pojavi još jedna mladja kurčina. Bio sam siguran da to nikad nije doživjela i uživao sam u tim razmišljanjima možda više nego da se ta fantazija ostvarila. Zato nisam žurio sa ostvarenjem te želje.

Tanju smo uvukli na jednostavan način. Cecu tom prilikom nismo uključili jer je to bila prilika za još jedno iznenadjenje, kog se nismo htjeli odreći. Zorana i Tanja su otišle u sobu: Ceca je legla na ledja i Tanja joj je počela masturbirati jezikom njenu raširenu pičku. Saša je tiho ušao u kuću i obojica smo se skinuli u hodniku. Tanjina guza je bila okrenuta prema vratima i nije mogla da vidi ko ulazi. Zorana je uzdisala. Nije folirala jer je obožavala ženske usne i jezik na svojoj pici. Saša i ja smo tiho ušli i Saša je bez upozorenja ubacio alat u Tanjinu naguženu pičku. Tanja se stresla, misleći da sam joj ja gurnuo kurac i počela stenjati i mješati. Pogled na Tanju koja ne zna ko je jebe mi je digao kurac u sekundi.

- jebi me molim te, poželjela sam se tvog kurca. Jebi me dublje, molim te.
- Hajde jebačice nasadi mu se na koplje, reče Zorana
- Hoću pičko moja, i poče opet pmamno da liže Zoranu

U tom momentu sam se pojavio tako da je Tanja mogla da me vidi kako u ruci držim svoj kurac i natežem mu kožicu. Ako ona može da vidi moj alat, koji je onda u njenoj maci? Pitanje joj je bilo na licu. Okrenula je glavu i vidjela uzbudjenog Sašu.

- valja li ti ova! kurčina Tanja? Upita Saša nabijajući joj još jače.
- Odlučili smo da si pička kojoj trebaju dva kurca , reče Zorana

Tanja se u tom trenutku snašla.

- trebaju mi mila, hoću dva kurca da me jebu. Sve mi rupe trebaju jebačinu.

To reče i uhvati ustima moju kurčinu koju sam joj već prineo ustima. Interesantno je kako svaka žena drukčije puši kurac. Tanja mi ga je uvijek pušila pri vrhu, sitno ližući glavić i usjek. Rukom mi je kožicu uvijek nategla do kraja. Zorana joj se pridružila tako da su dva jezika lizala jedan kurac. Zorana mi je još gurnula svoj prst u šupak, što sam jako volio iako nisam bio biseksualan. Često me je jebavala tako uz pušenje. To me je izludjivalo. Povremeno su se Tanjin i Zoranin jezik dodirnuli. Zorana je prešla na lizanje jaja, dok je Tanja nastavila sa poslom na kurcu. Niko nije htio da svrši jer je uzbudjenje bilo krasno.

- hajde dragi jebi me, reče Zorana i ja je položih u klasičnu pozu, raširivši joj noge, ubacih ga cijelog u vlažnu pičku. Moja žena je bila krasna jebačica i uživala je da govori prostački dok se jebe.
- Hoću kurca dragi, vidi kako mi pička oko tvog kurca naliježe kao rukavica. Jebi me dragi, jebi svoju pičkicu.

Znala je da grubost prema mojoj guzi mene dovodi do ludila, pa me je povremeno pljesnula.

- hoću sad u čmar. Jebi me u šupak, molim te.

Izvadih ga i ubacih u njen mokri šupak. Nikakva krema nije trebala, jer je bila mokra potpuno.

- Saša, hoću i ja u čmar, zavapi Tanja i zadiže noge da mu otvori put.

Saša nije čekao nego joj ga zabi do kraja.

- Hajd'mo se promjeniti, rekoh i sidjoh sa Zorane

Učini to i Saša i već idućeg trenutka sam ja bio u Tanji, a Saša u Zorani. Nedostajala nam je Ceca, ali smo htjeli da priredimo iznenadjenje, ne govorivši Tanj ništa. Htjeli smo da ona upadne dok je Tanja na Sašinom kurcu. Interesovala nas je Tanjina reakcija.
Ceca i Tanja su se onda počele truditi oko Sašinog koplja. Iskoristio sam priliku i iskrao se iz sobe. Nazvao sam Cecu, k! oja je rekla da će odmah doći kad je upitah bili se malo jebavala. Nije znala da je Tanja na kurcu njenog muža.
Kad je Ceca stigla, Tanja je već bila krasno raširena na Sašinoj toljagi. Pička joj se kretala po kurcu kao podmazana (što je i bila). Cecu sam skinuo u hodniku i uveo u sobu. Tanjina faca se zaledenila.

- Šta je pičkice uživaš na mom kurcu, reče Ceca, nabij je Saša jače, hoću da je gledam kako svršava.

Ceca, Zorana i ja smo se odmakli i gledali Tanju kako bjesomučno jaše. Uživali smo da goli, ništa ne radeći gledamo kako Saša jebe Tanju. To je i nju uzbudilo pa je počela vrištati. Ceca, koja ga jedina nije dobila to popodne, naguzivši se počela je da liže Sašina jaja. Iskoristio sam priliku i Ceci počeo kurcem da mlatim po stražnjici.

- joj, tuci me jače tom kurčinom, stavi mi ga molim te – molila je Ceca
- neću, odgovorih

Ceca kleknu ispod mog kurca, uhvati ga rukama i poče lizati.

- molim te stavi mi ga

Nisam mogao više da odolim, položio sam je i ubacio Ceci. Svršila je brzo, uostalom kao i ja.





Voajeri

Zorana je obožavala da je gledaju kako se tuca. Voli samo da bude gola i da je neko gleda. Često puta smo svi bili obučeni, a Zoki je gola hodala, kuvala kafu, služila kolače. Ona je pravi eksibicionista. Često puta je znala inkasantu otvoriti vrata potpuno gola. Uživala je da gleda kako inkasant ne zna šta bi sa rukama kad je ugleda. I ja sam u toj igri učestvovao. Jednom je otvorila raznosaču pica potpuno gola. Ovaj se prestravio kad ga je pozvala da udje da mu plati. Bio je to mlad momak i ušao je. Krasno se naguzila prema njemu dok je tražila novac. Momak nije znao šta bi. Vidjelo se da mu je kurac skočio. Izgubio se potpuno kad sam ušao potpuno obučen u predsoblje i hladno Zorani dodao novac. Da ga još više zbunim, onako ovlaš sam Zoki uhvatio za pičku i produžio u drugu sobu. Jadnik je pokupio pare i nestao. Zorana je bila potpuno mokra. Njen eksibicionizam je svaki dan postajao sve smeliji i maštovitiji. U trgovini kad je probavala odjeću, redovno je, ako bi kakav muškarac bio blizu, otvarala vrata od kabine potpuno gola. Uživala je da posmatra lica muškaraca kad je ugledaju. Meni to nije smetalo, već me je uzbudjivalo. Volio sam s njom da idem po radnjama i da iz prikrajka posmatram lica iznenadjenih muškaraca. Htjela je da se jebemo u nekoj kabini, ali ja nikad nisam imao hrabrosti za to. Najdalje što smo otišli je bilo tucanje u parku na klupi. Sjela bi mi u krilo u suknji bez gaćica i natakela se na moj ud. Jedan naš komšija, jadnik, je mislio da mi slučajno ostavimo otvorene zavjese i svjetlo kad se tucamo. Njegov prozor je gledao skoro direktno u naš. Zoki je primjetila da on može da vidi u našu sobu. Uveče bi upalila svjetla i gola došla do prozora. Znala je da komšo gleda. Onda mi je na sredini sobe pušila tako da komšija ništa ne propusti. Kad ja svršim, okrenula se prema njemu i drkala svoju pičku do kraja. Ujutro, u trgovini je komšiju pitala kako je i kako je spavao, namignuvši mu. Komšija je bio crven kao paradajz jer je shvatio da je! uhvaćen.

Takve igrice su nas uzbudjivale. I Ceca voli da se pokazuje, pa su ponekad kakvog inkasanta uvele u kuću, a onda gole skakale oko njega. Pozvale bi ga i na kafu i čitavo vrijeme sjedile gole s njim, kao da nema ništa normalnije. Nisu nikad ocekivale da ih neko uzme. Jednostavno su bile gole u prisustvu drugoga. To ih je toliko uzbudjivalo da ih je i lagani dodir dovodio do vrhunca.

Jednom je Zoki kupila vibrator na baterije. Okupili smo se kod nas svih petoro. Pili smo kafu u dnevnoj sobi i Zoki nas je služila kao od majke rodjena, dok smo svi bili propisno obučeni. Ništa čudno i neuobičajeno. Odjednom je izvadila taj umjetni kurac, zavidnih dimenzija. Bio je u obliku pravog, sa jajima. Uključila ga je, postavila na kauč i klečeći pred svima počela da se nabija na njega. Njeni uzdisaji su bili fantastični. Sprava je nestajala u njenoj raširenoj pički. Mazila je svoje sise i vrištala. Svi smo sjedili, gledajući je tako raskrečenu na vibratoru. Sasi i meni su kurčevi narasli, a ni Tanja ni Ceca nisu bile ravnodušne. Zoki je sve više skakala i vidjelo se da je uzbudjuje to što je gledamo kako se sama jebe. Svršavala je u mahovima i nismo ni primjetili da je Ceca već potpuno gola. Čim je Zoki bila gotova na njeno mjesto u isti položaj je došla Ceca. Dok se Ceca izvijala od slasti, dohvatio sam Tanju i počeo da je skidam.
- ti si slijedeća
- jesam mili , prozbori jebozovno i natakne mi šupčić na prst.

Ceca je urlala od zadovoljstva dok je svršavala. Tanja je jedva dočekala svoj red pa je ona nastavila. Dok je Tanja skakala na spravi Ceca i Zoki su nam pušile strasno pa smo Tanja, Saša i ja nekako zajedno svršili.

Ideja je bila rodjena. Sutra sam kupio još dva ista vibratora, tako da smo za koji dan imali još bolju predstavu. Njih tri su se istovremeno na krevetu nasadile na tri vibratora. Saša i ja smo kao pubertetlije drkali gledajući taj prizor. Njih tri, potpuno gole, raširenih nogu, nabijene na vještečke kurčeve u čučećem položaju. Držale su se za ruke da ne pad! nu. Nismo ništa radili da ne remetimo scenu. Uzeh kameru i počeh da ih snimam. To se moralo ovjekovječiti jer je bilo neponovljivo. Poželjeh da sad naleti kakav inkasant pa da ga pustim unutra. Malo je nedostajalo da naručim picu, ali ipak nisam. Ceca je puštala kratke krike, Tanja je uzdisala a Zorana konstantno vrištala. Poželjeh da im zaredam sa kurcem po ustima, ali odustadoh jer bi to poremetili scenu. Bodrili smo ih da zajedno dožive orgazam, govorili im vulgarnosti, ali ih nismo dirali.
Prva je Zorana počela da svršava. Znao sam da će to biti serija. Kad je čula Zoki i Tanja je počela da daje znake snažnog orgazma. Ceca je bila zadnja, ali pošto je kod sve tri bio višestruki orgazam, trajalo je to neko vrijeme. Neopisiv je doživljaj kad tri žene svršavaju zajedno, a u mogućnosti si da gledaš svaki dio njihovog tjela. Dok su svršavale, Sale i ja smo počeli da ih špricamo spermom iz naših preopterećenih alata. Svaka je dobila po malo, ali one na to nisu obraćale pažnju. Zadihani smo se opustili. Pokušali smo ovo da ponovimo, ali nam nikad nije uspjelo sa takvim intenzitetom. Možda bi i uspjelo da smo ubacili i kakvog iznenadjenog raznosača pica, ali nismo iako nas je Zorana molila da to uradimo.

Vibrator sam htio da primjenim i na Ljiljani. Njena velika guza od preko 50 godina vapila je za takvom spravom. Siguran sam bio da nikad nije probala. Mislim da sam prvi kome je popušila, prvi koji ju je uzeo otpozadi, a da i ne spominjem, da sam prvi koji ju je jebao u šupak. To je velika prednost starijih žena. Jebavala se čitav život, a ti joj ipak uzmeš mnogo njenih nevinosti. Bio sam spreman da joj uzmem još jednu nevinost. Nisam htio na prevaru, već sam htio da je gledam dok jaše, a da to svjesno hoće.
Slijedeći put kad je Ljiljana došla na svoju porciju, predložih joj nešto novo. Izvadih iz ormara vibrator, onako iznenada i okrenuh prema njoj. Uključih i začu se brujanje.

- volio bih da te gledam dok si na ovome
- pa to je veće od tvog. Nisam nikada probala
- zato ti i dajem
Skide se Liljana preda mnom. I ja sam se skinuo ali nisam je ni dodirnuo. Veće mi je bilo zadovoljstvo posmatrati. Stavismo spravu na pod (ima postolje), uključih je i namjestih se u fotelju da gledam. Ljilja opkorači spravu i čučnu široko raširenih nogu. Polako dodirnu svojom pičkom vrh, kao da ispituje i uz uzdah poče da spušta svoju veliku guzicu na umjetni kurac. Na licu joj se vidjelo veliko zadovoljstvo. Nasadjivala se polako, ne žureći i baš to je mene dovodilo do usijanja. Kad je bio potpuno unutra, prekrstila je ruke i zadovoljno me počela gledati kako drkam. Guzicu nije pomjerala ni za milimetar. Prepuštala je spravi da radi svoj posao.

- Dodji sa tim svojim kurcem napaljenim. Uvijek sam željela dva u sebi.

Ne imadoh kud, približih joj se i bez dodira joj kurčinu primaknuh ustima. Prihvatila ga je i u tren oka je nestao. Njeni uzdisaji su se pojačavali i ja sam znao da će brzo kraj. Naša jedina dodirna tačka je bio moj kurac u njenim ustima. Odozgo se pružao divan pogled na njene raširene guzove koji su podrhtavali u ritmu vibratora. Počela je da svršava i to mi je bio znak da moja sperma napuni njena usta. Nije mogla više da izdrži pa mi je, kako bi mogla vikati pustila kurčinu. Nastavila je rukom da mi drka dok je sperma izlazila na njene velike sise. To je nešto prekrasno kad te žena gleda kako svršavaš. Izgleda kao pokazivanje zahvalnosti za dobru jebačinu. Ljilana je u svakom slučaju dobivala (i dobiva) dobre porcije. Odavno već nema nikakvog stida preda mnom. Zna da me uzbudjuje i to što je puno starija od mene i što uživam u njenim zrelim sisama, guzovima, čmaru i pički, a bogami i ostalim dijelovima tijela. Ovaj put kad je (uslovno rečeno) dobila dva kurca, zadovoljstvo i bestidnost su bili na vrhuncu. Pristala je da je idući put obrijem .....

Nastavlja se

---------------------------------------------

Brijanje


Jedva sam čekao dan kad će se pružiti prilika da obrijem Liljanu. Brijao sam i Zoranu i Tanju i Cecu, ali to su sve mlade pičke i to je nekako uobičajeno. Od njih tri najviše sam volio brijati Tanju. Ona je krasno pomjerala svoju pičkicu, tako da si je morao držati da bi je obrijao. Ljilana je bila prva puno starija pička kojoj ću obrijati pizdu, a onda joj lizati i ubaciti. Pomisao na to me je danima uzbudjivala.
Došao je dan i za to. Ljilana je zaboravila da mi je obećala. Na vratima, čvrsto je držeći za pičku kroz suknju rekoh joj :

- danas će ova pičketina biti obrijana

Lilja se malo trznu pa reče :

- a ja zaboravila, hoće kurčino moja. Ko će dočekati da mi ga staviš. Ja od jutros sanjam o tvom kurcu.

Skide me i poče da mi drka još na hodniku. Izvukoh joj kurac iz ruke i odoh u kupatilo po pribor. Dok sam se vratio ona je već lažela gola sa raširenim nogama na krevetu. Polako, iako je sve kuvalo u meni, pridjoh njenoj pici i nanesoh pjenu. Zamješala je kukovima i stavila jastuk ispod guze. Lagano sam počeo da skidam dlačice. Kako bih povukao aparatom, tako je ostajala gola koža. Prstom sam joj lagano prelazio preko usmina, a onda opet jedan potez brijačem. Nije bila baš pretjerano dlakava, ali je bilo šta za obrijati. Nisam žurio, a jedva sam savladavao želju da joj vidim golu pičku. Kurac mi je bio kao pendrek. Ljiljana je ležala i vidljivo uživala. Kad sam završio gornji dio, ispružila je prst i počela da se nadražuje. Prst joj je lagano trljao gornji dio pice. Iz nje su počeli da izlaze sokovi, koje kao da je htjela prstom da vrati.

- a šupak, hoćeš li me i tu obrijati, reče kad sam završio gore
- naravno, rekoh i počeh dalje.

Sad je zadigla noge skoro do glave i pokaza se divna scena. Ogromni guzovi sa pičkom i šupkom u sredini. Obrijah joj oko šupka, obrisah peškirom. Nije spuštala noge. Čekala je. Kako nije red da starije gospodje čekaju, počeh, lagano, vrhom jezika da dodirujem unutrašnji rub butine! i to cijelom dužinom. Ne dižući jezik, predjoh na drugu butinu. U prelazu sam dodirnuo skupljene i izbrijane usmine Liljine pičke. Ona raširi noge, još uvijek držeći ih u zraku i ja ugledah divni prizor obrijane Lilje. Sve je bilo dostupno bez poteškoća i ja uronih u njenu mokru unutrašnjost jezikom dokle sam mogao. Palacao sam jezikom unutra kao bjesomučan, povremeno je pljećući po guzici, što je jako volila.

- šta će ti muž reći kad te vidi ovako golu
- ništa, izmislit ću nešto, reče i nastavi da mješa
- šta misliš da mi pušiš, pičko

Za pušenje smo imali jednu krasnu pozu. Ljilja bi se naguzila prema ormaru na kojem je bilo ogledalo i ja sam mogao posmatrati njene guzove i šupak dok mi je pušila. Ovaj put je to bilo posebno jer je bila obrijana.

- u ovoj pozi mi nedostaje još jedna kurčina, požali se.

Odmah mi je sjevnula ideja, ali dok je ne relizujem, izvadih vibrator, gurnuh Ljilji odostrag u pizdu, upalih ga i vratih se na mjesto za pušenje. Ona se jedva snašla, a već je imala po jedan kurac u ustima i pici. Pogled u ogledalu je bio još ljepši. Pičku je stisla da joj vibrator ne ispadne a meni je pušila dvostrukim intenzitetom. Nisam se baš pretjerano trudio da svršim, zato što sam znao da ću večeras tucati i Zoranu i Tanju, ali kad je Ljiljana počela da se trese od orgazma, počeo sam da je plješćem po guzovima i svršavam. Nije izvadila moj ud iz usta, već je sperma potekla u toplu usnu šupljinu. Oborila me je na ledja i dok mi je još dignut, nasadila se na njega. Novi orgazam joj je došao u trenu i bilo je krasno je posmatrati kako vrišti i skače na mojoj kurčini koja je već bila u opadanju.
Nevjerovatno kako je imala energije uprkos njenim godinama. Kad je svršila, ustala je i onako gola počela da se šeta ispred ogledala i da zagleda svoju obrijanu pičku. Uhvatila bi sise i malo ih podigla, zatim bi vrhovima prstiju dodirnula bradavice, a nakon toga pomazila usijek na svojoj glatkoj pici.
- meni se još jebe, reče mrtvo hladno

Bijah toliko zadovoljen! , da mi nije padalo napamet da opet pokušavam. Ljiljana tad uze spravu i poče izvana da se mazi mokroj pički. Prelazila je lagano preko pice i čmara.

- hajde probaj mi ga gurnuti u moj šupčić

Pomislih, nije kod tebe više šupčić, veće zrela šupčina, ali ne rekoh ništa. Uzeh vibrator i rekoh joj :

- naguzi se punice

Strašno ju je uzbudjivalo kad ju tako nazovem. Naguzi se i ja joj polako počeh gurati vibrator u čmar. Pošto je taj kurac bio veći od mog, nije išlo lako. Uzeh kremu i prstom joj dobro namazah unutrašnjost čmara. To mazanje ženskog čmara je meni bilo uvijek jako uzbudjujuće. I sad osjetih novo uzbudjenje. Uživao sam kad poredamo Zoranu, Cecu i Tanju nagužene, pa im onda serijski mažem šupke. Ja mažem, a Sale ih začepljava redom, pa onda ja napravim krug. I ovaj put me je to uzbudilo i opet diglo kurčinu. Zaboravih na večerašnje tucanje one dvije, bacih vibrator i Ljilji ubacih u šupak polu dignut kurac.

- obožavam kad rasteš u meni, reče i nabi se do kraja, koliko je moglo.

Kurac mi je bio brzo u skoro punoj čvrstoći i Ljilja je stenjala kao lokomotiva, govoreći prostački koliko se dalo.

- jebi me kurčino, guzi me , guzi ovu staru pičku jebaču, i sve tako

te prostote prevaljene preko usta učtivih žena mene su izludjivale i bile su dovoljne na da pobjesnim.
- raširi guzove punice. Mali ti je šupak za ovaku kurčinu, jebačice stara

Na to je počela još jače da mješa i da mi stišće kitu čmarom. Počeh je pljeskati po guzi češće nego inače.

- kazni ovu staru pičku što se jebe. Nikad se sa mužem nisam ovako jebala, Ah, poludiću.

Guza joj je bila crvena od mojih pljeskova. Prebacih joj kurac u pičku koja je počela da šljapka. Zvuk šljapkanja njene vlastite pičke ju je dovodio do ludila. A i mene. Bukvalno sam je natezao. Znao sam da će Zoki i Tanja večeras ostati bez jebačina, ili ih bar neću ja jebati, ali mi nije bilo žao. Ljilanine velike sise su se klatile naprijed-nazad u ritmu mog nabijanja.

- guzi me kurčino n! ezasita, jecala je

Ko je nezasit, pomislih i nastavih u istom ritmu. Kurac mi je već bio odrvenio i mogao sam orgazam da razvlačim u nedogled. Muškarci kad hoće da odgode orgazam, obično počnu misliti na nešto neprivlačno, punicu na primjer. A ja sam svoju guzio kao lud. Vrištala je, zapomagala. Snažno stezanje njene vagine pokazalo mi je da svršava. Za stezanjem je došlo još jače vrištanje. Moj kurac ipak nije više mogao da izdrži. Ukrutio se do bola i počeo da pljuje spermu po Ljiljaninoj unutrašnjosti. Trajalo je to, kako se meni činilo jako dugo i kurac nije pokazivao znake opadanja. Nije mi se žurilo da joj ga izvučem, a kad sam ga napokon izvadio, počeo sam da je mlatim njime po guzici. Ona je samo spustila glavu na jastuk naguzivši se tako još više. Ništa više nisam mogao.

Kasnije kad su Zoki i Tanja počele oko mene da se vrte, ja sam bio mrtav hladan. Zoki je naslućivala u čemu je stvar, a Tanja se čudila. Završile su u krevetu u pozi 69, koja me u tom trenutku nije nimalo interesovala. Moja kurčina je bila namirena kao nikad dotad.

Završiće se ..........



Dva kurca u Ljiljani


Kad god sam u zadnje vrijeme tucao Liljanu, uvijek je vapila za drugim kurcem. Vibrator je bio pomoć, ali sam sumnjao da je to dovoljno. Ona nikad nije davala nikakve prijedloge za to. Sašu sam pitao da li bi htio da jebe malo drukčije i on je, naravno, pristao. Inače, osim Zoki, niko nije znao da redovno servisiram Ljiljanu, a ni Ljiljana nije imala pojma o ostalom. To je tako trebalo i da ostane. Medjutim, smatrao sam da Sašu mogu malo da uključim.
Saša nije imao pojma koga će da tuca. Došao je malo ranije i sklonio se u drugoj sobi. Ljiljana je kao obično bila gola u tren oka, nagužena prema ogledalu i vratima pušeći moj kurac. Saša, kad je čuo da je počelo, ušao je u sobu Ljilji iza ledja. Odmah je vidio o kome se radi i učinilo mi se da mu se kara još više ukrutila. Ljilana je stenjala i pušila i onda je konačno rekla :

- Hoću drugi kurac da me jebe.

Vjerovatno je mislila na vibrator, medjutim, Sale joj je nečujno prišao i zabio joj svoju kurčinu otpozadi u mokru pičku.

- Evo ti ga, sad ćete pojebati dva prava kurca, reče Sale i poče da joj ga nabija.

Okrenula je začudjeno glavu, vidjela Saleta koji joj je već čvrsto stezao guzove.

- Jebite me, jebite me, reče i nastavi sa pušenjem mog alata.

Nekako je postala življa. Izvijala je guzicom i radila kružne pokrete jezikom. Sale joj ga je povremeno vadio i tukao je njima po guzovima. Onda bi ga odmah vraćao i nastavljao. Obojica smo bili jako uzbudjeni, ali smo obojica htjeli da je izjebemo kao što je nikad niko nije. Zamijenili smo mjesta i ja sam joj ga ubacio u čmar do kraja i nastavio da joj ga nabijam. Ovo je sve bilo osim nježno jebavanje. Tukao sam je po guzovima, Saša ju je šamarao kurcem po licu. Ona je jecala od zadovoljstva i stalno je bila u nekoj fazi na korak od orgazma.
Okrenuli smo je na ledja i raširivši joj noge bukvalno tucali. To smo radili naizmjence. Kad se jedan umori, onaj drugi nastavi.
Onda bi obojica legli na ledja,! pa je Ljilja nabijala svoju pizdu prvo jednom pa onda drugom, sprijeda i s ledja. Jednostavno je bila nezasita i kao da je mislila da je više nikad neće dvojica karati. Htjela je sve da isproba.
Plahta ispod nas je bila mokra od Ljiljine pičke. Pomislih da nam je još jedan, ni on ne bi bio dovoljan.
U jednom momentu, dok ju je Saša guzio, poče da vrišti. Konačno joj je došlo. Saša je bio pri kraju pa me pusti. Nabih je bez milosti, no orgazam nije prestajao. To joj je bila, mislim, najduža serija do sada. Saša i ja smo još dva puta mijenjali mjesta i tek onda je konačno bio kraj. Odmah smo joj naizmjnce stavljali u usta jer smo željeli i mi da svršimo. Pušila nam je naizmjence dok je nismo počeli zalijevati spermom. Kompletno lice joj je bilo pokriveno. To je bilo nešto krasno.

U ovoj malo dužoj priči opisao sam vam kako se zadnje dvije godine zabavljamo. Zasad to funkcioniše jako dobro. Nekad nemamo kontakta i po mjesec dana, pa onda kad navalimo, nadoknadimo sve. Ljiljanu tucam redovno i to je potpuno uhodana priča. Ponekad mi Saša pomaže, ali ne suviše često. Tanja se udala, ali njenog muža još nismo uvukli u igru. Zasad nas uzbudjuje da sjedimo s njim kad dodje po Tanju, a mi smo je prije toga izjebali propisno. Ona dok sjedi na mom ili Sašinom kurcu priča kako se jebe s mužem. Zoki stalno hoće da proba Tanjinog muža, ali se mi bojimo da se čitava konstrukcija ne raspadne.
Koliko će ova ljepota trajati, ne znam, ali dok traje lijepo je.

KRAJ





by djole
seks0204@yahoo.com
06 Feb 2004
11 Komentara

by inana @ 08 Feb 2004 12:44 am
kad ce nastavak?bas me zanima sta je dalje bilo... wink

by koji ti je mail inana ? @ 08 Feb 2004 01:17 am
:)?

by Lutka zeljna kurca @ 11 Feb 2004 01:58 am
Uh bas bi htela da me jebes...sad

by djole @ 11 Feb 2004 09:48 pm
Lutko ,
javi se na mail, pa cemo vidjeti.

by Stilleto @ 12 Feb 2004 04:26 pm
wink Mnogo je dobra prica, za sada si spojio mastanja vecine muskaraca da vode ljubav sa starijom zenom - iskusnijom i sa njihovim cerkama..
lepo opisujes ...detalji ti ne promicu ..
Nastavi je pa da te iskritikujemo do kraja..
tj do jaja :)

by ivana @ 14 Feb 2004 01:33 am
jesi blesav

by velko @ 19 Feb 2004 01:12 am
suer ti je prica samo daj nastavak jer me interesuje dali se broj od vas 4 biti vise

by 77777 @ 19 Feb 2004 01:13 am
laughing sad

by ShizofreniA @ 21 Feb 2004 12:33 am
Pricha je vrh bash bi volio da chujem i nastavak ;-d wink

by Jade @ 27 Feb 2004 12:00 pm
Ja bih nastavak pre volela da dozivim nego da citam.... wink

by Gejzir @ 09 Mar 2004 01:38 am
Svaka cast domacine,iskrene cestitke
za kreativnost.Rado bih bio onaj raznosac pica kojeg ste hteli zvati

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

 

(u novom prozoru)
Komentarisanje priča je zaključano pošto je većina komentara bila uvredljiva!

 

Priče - početna - klik...

 




Važno!

Molimo vas da ako pronadjete neku priču koja vam je poznata,
koju ste već negde pročitali, da nas obavestite
jer ovo bi trebale da budu autorske - premijerne priče, a ne prepisane!!!


Unapred hvala.


 
Kriterijumi za objavljivanje priča su:
1. Da je prica erotska
2. Da sadržaj priče nikoga ne vređa
3. Da nije u suprotnosti sa opštim pravilima Interneta
4. Da ste VI njen autor
5. Da nije već objavljena na nekom drugom sajtu
6. Da neće biti objavljena na nekom drugom sajtu
7. NE objavljujemo priče u kojima su akteri bliski rodjaci ili maloletne osobe
Molimo vas da poštujete ovih par pravila kako bi ova rubrika ostala originalna i kako ne bi ličila na slične rubrike na raznim sajtovima koje nastaju tako sto vlasnici sajtova ukradu par priča od nas i još po par sa drugih sajtova i eto pola sajta. Postoje čak i drastični primeri gde su ukradene cele strane!!!

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......

Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...


Pregleda od 03.02.2004.
Pristigle priče objavljujemo bez cenzure i ne odgovaramo za tematiku kao ni za sadržaj priča!!!
         
 
Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!






© www.YuSwing.com