Izberite boju pozdaine:

Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!

Priče čiji su autori posetioci našeg sajta
(u novom prozoru)

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......
Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...

"Marika" - by Nino
Nisam imao puno kontakta sa majkom moje supruge , onako formalno . Naime bila je zena kasnih 50 tih koja je pre desatak godina ostala udovica a po prirodi je bila veoma zatvorena i konzervativna zena .
Njene posete nasoj kuci su ucestale zadnjih dve godine posto dolazi da pomaze cerki oko deteta i da priciva dete kad treba .
Prvi nezgodni susret imali smo jednog dana kad je supruga bila u setnji s detetom a ja sam se vratio s posla a baba je jos bila kuci . Iako nista nije prepustala slucajnosti desilo joj se da posto me nije ocekivala iz sobe u kojoj se presvlacila izadze do kupatila , gola do pola tako da sam video njene sise velike i bele i pored tolikih godina ipak dobro drzece . Posto me ugledala vratila se u sobi nabrzinu obukla i bez reci otisla . Moram priznati da su me njene gridi izbidile i da mi se stalno vracala ta slika sve do jednog dana . Naime jednog dana otiso sam do njenog stana da nesto odnesem . Posto je zivela sama a nakon tog susreta me izbegavala resio sam da vidim dali joj je sex jos uvek u glavi ili ne.
DOneo joj stvari i uz kurtoazni razgovor spomenuo nas susret na sto je ona reagirala rekla da ne zeli pricati o tome i krenula prema kuhinji . Uhvatio sam je za ruke , privuko k sebi i poceo ga joj gnjecim sise . Pocela se opirati moliti me da to ne cinim al sam resio da idem do kraja . Dok sam joj jednom rukom gnjecio sise drugu sam zavuko pod njenju suknju i stigo do njenje dlakave picke kojoj je trebala dobra obrada . Opirala se jos malo ali je ubrzo osetivsi moj nabrekli kurac prihvatila igru i resila da je odigra do kraja . Skinula je kosulju i iz korseta izvadila velike sise cije sam male bradavice poceo da lizem . Posto je dugo bila bez sex-a skoro da je svrsila . Malo sam stao skinuo joj suknju pocepao njenje crne hulahopke i otkopcao korset .Okrenuo sam je i zabio joj otpozadi moj ukruceni kurac u njenju vlaznu i toplu picketinu . Uzivala je u jebanju a njenje velike sise tresle su se na sve strane . Posto sam osecao da cu svrsiti izvedio sam kurac okrenuo sam je i stavio joj kurac medzu sise . Ona je pritisla svoje sise i njime mi drkala kurac sve dok se nije razlila sperma po njenim sisama . Stavila je kurac u usta da ga dobro iscedi i srusila se na fotelju zadovoljna . Rekla mi je da idem a da ce ona zakljucati samo da dodze sebi .

by Nino

27 Nov 2003
1 Komentara

by krasi @ 10 Dec 2003 09:54 pm
jako mi se svidjao tvoja prica, citajuci napaljio sam se, molim te mozes da me kontaktiras tvojum babom, srdacni pozdrav. tongue

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

 

(u novom prozoru)
Komentarisanje priča je zaključano pošto je većina komentara bila uvredljiva!

 

Priče - početna - klik...

 




Važno!

Molimo vas da ako pronadjete neku priču koja vam je poznata,
koju ste već negde pročitali, da nas obavestite
jer ovo bi trebale da budu autorske - premijerne priče, a ne prepisane!!!


Unapred hvala.


 
Kriterijumi za objavljivanje priča su:
1. Da je prica erotska
2. Da sadržaj priče nikoga ne vređa
3. Da nije u suprotnosti sa opštim pravilima Interneta
4. Da ste VI njen autor
5. Da nije već objavljena na nekom drugom sajtu
6. Da neće biti objavljena na nekom drugom sajtu
7. NE objavljujemo priče u kojima su akteri bliski rodjaci ili maloletne osobe
Molimo vas da poštujete ovih par pravila kako bi ova rubrika ostala originalna i kako ne bi ličila na slične rubrike na raznim sajtovima koje nastaju tako sto vlasnici sajtova ukradu par priča od nas i još po par sa drugih sajtova i eto pola sajta. Postoje čak i drastični primeri gde su ukradene cele strane!!!

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......

Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...


Pregleda od 03.02.2004.
Pristigle priče objavljujemo bez cenzure i ne odgovaramo za tematiku kao ni za sadržaj priča!!!
         
 
Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!






© www.YuSwing.com