Izberite boju pozdaine:

Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!

Priče čiji su autori posetioci našeg sajta
(u novom prozoru)

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......
Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...

"Nina" - by Alek
Nina


Ova se prica dogodila prosle godina , kada ja Nina prijatelica moje mame dosla u posetu i otsela na par dana kod nje . Stari je bio izvan grada pa sam otiso kod mojih roditelja da nesto odnesem . Boi sam iznenadzen kada mi je vrata otvorila Nina posto je mama izasla na sat vremena .
Nina je inace bila zrelija zena svojih 52 godina ali prava gospodza , uvek elegatno obucena , imala je grudi osrednje velicine i nesto vecu guzu ali to je ono sto me posebno palilo kod nje .
Posto je vec listala neki album sa slikama koji je mama ostavila seo sam pored nje jer me pitala o nekim facama koji su bili na tim slikama . Dok je listala album njen svileni kimono u koji je bila obucena malo se razdvojio tako da sam mogao videti joj noge skoro do medzunozja . Nina je pokusala da preklopi kimono ali je moja ruka bila brza i vec je bila na njena bedra.
- Sta to radis ? pitala me opiruci se u prvi mah . - Jesi li ti noramalan pa ja sam vrsnjakinja tvoje mame.
-To dobro znao , ali si o tebi mastam vec 20 godina kada sam se kao klinac igrao sa tvojom cerkom . Nakon ove moje izjave znao sam da nazad i nemogu tako da sam joj uvalio jezik u usta a rukama poceo da razvezujem kimono . Nina je ostala na trosedu pored mene samo u cepkastim gacicama i prsluku . Idalje se malo opirala kroz uzdahe govereci - prestani , -dosta je , ali je postajalo sve tise a uzdasi sve glasniji , Posto je prihvatila igru ,a vremena imao dosta , resio sam da je zapalim toliko da jednostavno moli za kurac . Krenuo sam od njene noge sisajuci i lizuci prste i polako lizuci svaki pedalj njenih nogu stigavsi po zrele picke koja je jos bila skrivena u cikastim polutangama koji su bili toliko vlazni kao da ih je obukla direktno iz ves masine . Skinio sam joj gacice i poceo ludacki da lizem najtopliju i najzreliju picku koju sam ikad okusio .Posto je duze vreme apstinirala od samog je lizanja ubrzo svrsila . Njeni sokovi ispunili su moje lice . Posto joj je bilo neprijatno zbog ovoga izvadila je moj nabreki kurac iz sortsa i pocela da ga pusi . Moram priznati da je to bilo najbolje pusenje koje sam do tada dobio , sve picke koje sam imao mogle su da budu samo ucenice kod Nine . Ocigledno je da je znala sve tajne seksa tako da posto je dobro ukrutila moj kurac , resio sam da joj ga srpam u picu . Posto je ovo sve bilo neplanirano pito sam je dali joj nesmeta sto nemam kondom , na sto je ona odgovorila : - Samo ga ti stavi i nebrini . Dok je ovo govorila moj je kurac vec bio u njenu vlaznu i toplu picu . Nina je uzivala meskoljeci se ispod mene i stenjajuci sve glasnije . Posto sam joj reko da me odsuvljava njena guza , rekla mi je da joj ga stavim otpozadi . Prihvatio sam ovo sa zadovoljstvom i uzivao karajuci Ninu otpozadi a ona je stenjala i govorila kako joj je lepo i kako joj nesto vakvo nedostaje posto vec godinu dana apstinira u seksu . Dok sam je karao otpozadi poceo sam da joj stavljam prst u cmaru , opirala se rekavsi da tamo ne moze , ali resio sam ili sve ili nista . Polako sam ga izvadio iz vla u njenom cmaru . Pocela je glasno da stenje i da kuka da je boli posto dosad cmar nije nikom dala.
Toliko je vristala sto od bola sto od zadovoljstva da sam se maksimalno napalio i osecao da cu eksplodirati . Izdao sam ga iz cmara okrenuo Ninu i zamolio da mi ga izdrka sto je ucinula . Eksplodirao sam prskajuci mojom spermom Ninu po licu i po grudima . Ostala je tako dva tri minuta , cuteci pa je rekla da je bolje da se spremi posto moze da se vrati moja mama , pitavsi me : - Sta radim sutra uvece ?
Od ovog nastana svaki put kag Nina dodze u poseti prijateljicama u rodnom gradu jebemo se bar dva tri puta .

by Alek
vest1301@yahoo.com

27 Nov 2003
0 Komentara

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

 

(u novom prozoru)
Komentarisanje priča je zaključano pošto je većina komentara bila uvredljiva!

 

Priče - početna - klik...

 




Važno!

Molimo vas da ako pronadjete neku priču koja vam je poznata,
koju ste već negde pročitali, da nas obavestite
jer ovo bi trebale da budu autorske - premijerne priče, a ne prepisane!!!


Unapred hvala.


 
Kriterijumi za objavljivanje priča su:
1. Da je prica erotska
2. Da sadržaj priče nikoga ne vređa
3. Da nije u suprotnosti sa opštim pravilima Interneta
4. Da ste VI njen autor
5. Da nije već objavljena na nekom drugom sajtu
6. Da neće biti objavljena na nekom drugom sajtu
7. NE objavljujemo priče u kojima su akteri bliski rodjaci ili maloletne osobe
Molimo vas da poštujete ovih par pravila kako bi ova rubrika ostala originalna i kako ne bi ličila na slične rubrike na raznim sajtovima koje nastaju tako sto vlasnici sajtova ukradu par priča od nas i još po par sa drugih sajtova i eto pola sajta. Postoje čak i drastični primeri gde su ukradene cele strane!!!

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......

Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...


Pregleda od 03.02.2004.
Pristigle priče objavljujemo bez cenzure i ne odgovaramo za tematiku kao ni za sadržaj priča!!!
         
 
Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!






© www.YuSwing.com