Izberite boju pozdaine:

Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!

Priče čiji su autori posetioci našeg sajta
(u novom prozoru)

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......
Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...

"Renata i njena kcer" - by Z svjetski covjek Z
Teske crvene zavjese visile su sa desne strane a neko cvjece u obliku stabla nadvijalo se iznad,na stolu malo dekoracije ,vazna sa cvjeticem i minijaturni svjecnjak bacajuc plamene zrake po stolu. Nadao sam se da pice ,muzika i lijepe zene povratit ce moje raspolozenje, obrcuc se iz prokletog coska i odmjeravajuc dame ne bih li nasao neku za moje interesovanje. Na suprotnoj strani stola cvrkutale su dvije ljepotice uz flasu likera . Jedna je bila vesela,sjajnih uspaljenih ociju i lijepo gradjenog tijela.,ustajala je plahovito i nervozno se osvrtala i svojim nemirom i seksualnoscu unosila neki nemir u moju stalozenost??? Cinila mi se kao neiskusni curetak negdje iz provincije kad se otrgne kontroli i krene u nepoznato pa zbog strasti i zelje u ljubavi gubi glavu od zasljepljenosti svojih osjecanja . Druga ,elegantna,srednjih godina dama cinila se nekako zatvorenija i nepristupacnija sto joj je u stvari bila maska.Uz tijelo je imala izazovnu kratku haljinu za izlaske ,malo do iznad grudi bez onih vezica i rukava pa joj je cijeli gornji dio tijela bio otkriven i izazovan.Jedino sto ju je karakterisalo bili su sitni mali gestovi gracioznosti., razlike dame na visini i one koje svoje drazi ne znaju upotrebiti.Prebacivanje noge preko noge,pazljivo otkrivanje razreza.,neprimjetni pogledi i podrhtavanje trepavice .,nacin vadjenja cigarete i drzanje ruke .,uzdignuto drzanje tijela .,divlji skriven osmjeh koji nekako tu je ali ga ne vidis i suzdrzanost pri zahvaljivanju., vragolast na trenutak pogled dok hitro priskacem i nudim joj vatru da pripali. Sve to uspaljenom oku jednog montera nije promicalo ali nisam vidio interesovanje pa mi se uopsteno poceo hvatati mrak na oci a nervirali su me i oni poznati mangupi u baru svojim sirokim osmjesima i bljestavim pogledima pipkajuc ljepotice i nadnosec svoja krila oko njih. Ni ljuti aperativi nisu mi mnogo pomagali.
Odjednom nesto zivo se pokrenulo izmedju mojih butina dodirujuc me skoro do genitalija i poskocio ! sam trzajuc stolicu unazad., pomisljajuc mis ili tako nesto se spustio niz proklete zavjese,U zadnjem trenutku realizujuc da sve je nekako smjesno ispalo.Dama preko puta se odvazila na egzibiciju i skinula neprimjetno cipele da bi ispruzajuc noge ispod stola ,jednom nogom prstima dodirnula moje medjunozje.
Bio sam zatecen i iznenadjen ali brzo se kontrolisuci samo sam se spustio nazad u stolicu i blago osmjehujuc poslao joj odobravajuc pogled .,odmahujuc glavom u smjehu i ispijajuc casu do dna.Digao sam se da plesem i spremno je prihvatila moju ruku.
Njezno sam je uzeo u zagrljaj i zavodnicki smo poceli ispitivat jedno drugo.U svojim momackim godinama i atletski gradjen ostavljao sam jak utisak.,svaka pora mi se digla dok je milovala moje svjeze izbrijano lice i upijala miris mog parfema .Bila je visoka i vitka za svoju gradju tijela ,tamne puti i zelenih ociju s visoko uzdignutom kosom u nekom modernom stilu .,tako da sam joj lakocom milovao vrat . Moj jezik je na trenutke dodirivao njene usne skoljke i liskao je iza vrata .Grudi su joj bile cvrste a straznjica malo naglasena i izazovna .,bio sam fasciniran.Nakratko zatim nasli smo se u baru za sankom.,tu mi se vise svidjalo.U onoj guzvi nase ruke groznicavo su ispitivale jedno drugo iako prema godinama nismo bili jedno za drugo.,imala je ono nesto vise sto mi je bilo potrebno .Groznicavi i bezobrazno sam je stiskao kradom a ona se prilagodjavala sve vise pripijajuc uz mene i drzec me u zagrljaju svojim sjajnim uzbudjenim pogledom. Brzo smo napustili guzvu i upijeni jedno u drugo hitali ka njenom stanu. Njezno i strasno je saputala grizkajuci me za uho i omamljivala me svojim glasom i dahom. Poceo sam da ludim od zelje i napetosti odmah na vratima skidajuc je i otkrivajuc one seksi dijelove rublja koji razum mute.,mislio sam da cu ejakuirati prije nego je i taknem. Prvo se ukazao bijeli svileni grudnjak nekako providan djelimice s ruzicastom cipkicom tek toliko da pokrije jedan dio grudi a sve ostalo tanke niti koje to pridrzavaju,i sve minijatu! rno s jako naglasenim vrhovima dojki koji su prijetili da probiju. Donji dio koji sam od nervoze i nestrpljenja htio da pocijepam ali kad sam i taj divni trokutic otkrio ostao sam izgubljen od ljepote njenog carstva .Teskom mukom sam se kontrolisao a i njene ruke su cvrsto drzale moje zglavkove postepeno popustajuc i prilagodjavajuc se milovanju i uzivanju.Uzivao sam pogledom na tek toliki komadic krpice jedva dovoljan da pokrije onaj stidni sumarak i samo jedna nit koja se otpozada urezala izmedju njenih polulopti pridrzavajuc sve to. Ljubio sam joj butine ,stomacic ,grudi.,njezno liskao i grickao njeno tijelo koje je nacisto drhtalo. Htjela je da je milujem i da uzivamo vrijednost onog cega vidimo., a znala je da je lijepa i ponosila se tim .U mojim ocima odmjeravala je svoju vrijednost koja joj je imponovala.Oci su mi iskocile a jezik otegao, bio sam zagorio i nije znala koliko me muci .Zubima i jezikom sam uhvatio lastez njenih slikovitih carapa na samim butinama i skidao , videc da je sva vlazna od ljubavnih sokova. Moj jezik je konacno pronasao put do njenog carstva .,njene usmine vec otekle i pomodrile ,drhtale su pri svakom dodiru.,pritiskom jezika na njen eruptivni vrh izbezumljena pocela je da se trza stiskajuc moju glavu objema rukama odmicuc me cvrsto drzec a zatim malo grubo vukuc opet sebi tiho stenjuc i jecajuc. Ne mogavsi vise izdrzati skocila je i zgrabila me za ruku ,vukuc me u spavacu sobu, a drugom rukom u prolazu zgrabila flasu s picem .
Nekako vise nagonski zgrabio sam je i grubo uzeo no nije se bunila vec je odigla straznjicu u nekom grcu ili ukocenom polozaju i premda sam silovito i zestoko poceo da se zabijam u nju i da je pumpam i dalje je lebdjela u tom ukocenom polozaju. Ispustao sam neke nerazumljive krikove strasti a ona je priguseno stenjala i nisam mogao da se opustim od prenapregnutih genitalija koje sam vec poceo da osjecam kao da su mi se okamenile ,i nacisto osjecao bol pri dodiru. Znao sam da ce noc biti duga a njena zivost mi je govorila da cu konacno zadovo! ljiti moju strast. Stotine impulsa i valova osjecao sam kroz njeno tijelo i cinilo mi se kao da je na neki nacin spojena elektricitetom . Zestoko sam se uspalio a ona je divlje vrtila i migoljila dupencetom i dalje ispruzenih i ukocenih nogu .Dal je ruke imala podbacene ispod kukova ili kako nije mi bilo jasno,znao sam samo da mi taj polozaj strasno odgovara -moje ruke lutaju gdje god hocu i moje usne pristupacnost imaju svim njenim erogenim centrima. Takvo sta nisam dozivio ni pre ni poslije .,prakticno je lebdjela u zraku i ujedala i grebala kao macka u transu. Nisam ni realizovao koliku buku pravimo dok neko iz susjednog stana nije poceo da lupa na zid. Malo smo uskladili pokrete i poceli da jos vise uzivamo a moj penis se spustao do kraja u njenu malu vaginu koja se izdizala uvis obmotavajuc ga i opcaravajuc tim efektom privlacenja i uvlacenja sebi. Pocela je histericno da vristi i uzima me .,bili smo vec skroz vlazni i povremeno sam stezao njene kukove da bi u jednom trenutku moj prst poceo da se igra na njenom analnom otvoru,njezno ulazec i osjecajuc njeno pulsiranje . Grcevito svrsavanje popratilo je kocenje njenih nogu i hvatajuc me u makaze.,trzala je glavom ljevo i desno razbacajuc sve oko sebe da jednostavno krevet se slomio uz strahovit tresak i mi smo naglavacke zabili se u ivicu zida gdje je gornja strana otkazala. Ona me nije pustala a onaj neki mamlaz je opet poceo da lupa na zid proklete zgradurine .Njeni orgazmi smjenjivali su se popraceni urezima njenih noktiju na moje tijelo . Lezali smo opustajuc se i ljubec jedno drugo ,ona divec se mome mladalackom atletskom tijelu a ja realizujuc da dama i pored sto se drzi na visini je u stanju da nadje ,pruzi i zadrzi mladjeg . Nekako sam se smjeskao na njen vragolast sjaj u ocima i konacno pomislih da se i ja malo smirim.,kad ono zabrljah ...,a ko bih bio ja da nisam ...interesantan sledeci dio
...pozeljan komentar ljepseg pola - inspiracija

by Z svjetski covjek Z -umjetnicka dusa
snktrvc@aol.com

30 May 2004
7 Komentara

by dsf @ 30 May 2004 11:49 pm
laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing

by 123-drugi lik @ 01 Jun 2004 11:09 am
laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing

by matori @ 01 Jun 2004 05:21 pm
A sta bi sa cerkom. Pisi dalje

by monika @ 03 Jun 2004 07:25 am
bezveze i laZ????????

by z svjetski covjek z @ 04 Jun 2004 09:04 am
wink tonguehej srce(Monika)trazi dalje.,znam da su svi pravi vecinom zauzeti ali...,iznajmi na dan dva.,snadji se,imam osjecaj da si super (ocuvana) CMOK!!!Nemoj se ljutiti, ovo nije ni deseti dio sta ja mogu da pruzim.,pisana rijec...bah... wink

by YuSwing @ 12 Jun 2004 10:01 am
Obavestenje za autora price:
Drugi deo price koji ste nam poslali ne mozemo da objavimo. Mail koji ste ostavili je nepostojeci pa ako vas interesuju razlozi i detalji javite se.
Redakcija YuSwing

by zsvjetskicovjekz @ 12 Feb 2005 04:56 pm
price ili masta za dusu citalaca mogu i da se koriguju s vase strane ja se necu ljutiti ali nastavak objavite jel ok?..,pripremio sam jos neke price samo sam nesto lijen a i ne znam sta cete da cenzurisete..srdacan pozdrav i mnogo uspjeha u radu..

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

 

(u novom prozoru)
Komentarisanje priča je zaključano pošto je većina komentara bila uvredljiva!

 

Priče - početna - klik...

 




Važno!

Molimo vas da ako pronadjete neku priču koja vam je poznata,
koju ste već negde pročitali, da nas obavestite
jer ovo bi trebale da budu autorske - premijerne priče, a ne prepisane!!!


Unapred hvala.


 
Kriterijumi za objavljivanje priča su:
1. Da je prica erotska
2. Da sadržaj priče nikoga ne vređa
3. Da nije u suprotnosti sa opštim pravilima Interneta
4. Da ste VI njen autor
5. Da nije već objavljena na nekom drugom sajtu
6. Da neće biti objavljena na nekom drugom sajtu
7. NE objavljujemo priče u kojima su akteri bliski rodjaci ili maloletne osobe
Molimo vas da poštujete ovih par pravila kako bi ova rubrika ostala originalna i kako ne bi ličila na slične rubrike na raznim sajtovima koje nastaju tako sto vlasnici sajtova ukradu par priča od nas i još po par sa drugih sajtova i eto pola sajta. Postoje čak i drastični primeri gde su ukradene cele strane!!!

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......

Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...


Pregleda od 03.02.2004.
Pristigle priče objavljujemo bez cenzure i ne odgovaramo za tematiku kao ni za sadržaj priča!!!
         
 
Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!






© www.YuSwing.com