Izberite boju pozdaine:

Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!

Priče čiji su autori posetioci našeg sajta
(u novom prozoru)

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......
Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...

"Trojka sa crncem" - by Lizi me
Radim u nemackom restoranu, imam 25 god. i trenutno nisam u vezi.
Subota uvece, radim do 3.h Ostatak osoblja se rasturilo posto su hteli jos u skitnju, ostali smo samo ja kuvar (John) i moja koleginica Ana. Cula sam da se muva sa kuvarom ali nisam htela da verujem u to posto je njoj 22 god a njemu 53 god i inace je crnac.
Ali je ipak ostavila mali utisak na meni da je mala kurvica kao i ja, sto sam to shvatila te noci.
Htela sam da sve lepo ocistim da bi sutradan bilo sve ok ali primetih da sam ostala sama. Gde li su ono dvoje pomislih? kuhinja je je na kraju restorana, posla sam do kuhinje i kroz mali prozor imala sam sta da vidim. Ana je lezala na kuhinjskom stolu, rasirenih nogu dok joj je john lizao picku. Nisam verovala svojim ocima, pa zar su zaboravili da sam ja jos tu ili ih to nije zanimalo ?
Nisam znala sta da mislim i nisam htela o tome da razmisljam jer me je taj prizor jako uzbudio.osetila sam samo kako postajem vlazna i kako mi pickica pulsira. Tako sam htela da im se pridruzim ali kako to da izvedem ipak je bilo tu malo stida. Znala sam samo da cu da im se pridruzim.
Ulazim u kuhinju kao da neznam sta se tamo desava. Ana me je prva primetila i nasmesila mi se: zar stvarno milis da te nisam videla kako nas gledas kroz prozor?Rekla mi je to na nasem da ne bi John to razumeo i onda je nastavila na nemackom: Pridruzi nam se!
Stojala sam jos skamenjena jer nisam znala sta sad da radim i kako da im se pridruzim ?
Ana je ustala sa stola i pocela je da me ljubi, zavlacila je svoj jezik sto je dublje mogla u moja usta, polako se spustala prema mojim sisama, odkopcala mi je majcu i na srecu imala sam taj dan brus sto se zakopcava napred na sebi, tako da je sto pre mogla da mi sisa sise. U tom trenutku prisao nam je John i rece:
Oduvek sam mastao o tome da se jebem sa dve mlade devojke ali da ce to nekad da mi ostvari nisam verovao.
Ana stavi Je na sto, hocu da gledam kako se zenske lizu!
Spustila sam se na sto dobrovoljno,a njih dvoj! e su me skudali, ostala sam napokon gola. Razmisljala sam kakav je Johnov kurac, jel je toliko velik kao sto se prica o crnim kurcevima ?
Prestala sam o tome da razmisljam kad sam osetila Anin jezik na mojoj picki.Lizala me je vesto, ocigledno to je cesto radila. John je prisao i nabio mi je odmah dva prsta u picku. jebali su me zivotnjski, ona jezikom a on prsima, nabijao ih je sto je dublje mogao i rece: Sad je vreme da se i ja skinem, kurac ce mi puci u pantalonama a bilo bi steta da tako dve mlade devoje ostanu zeljne kurca.Skunuo se i imala sam sta da vidim, kurac mu je bio najmanje 22cm, veci nisam videla u zivotu. Toliko sam bila zeljna da ga osetim odmah u sebi i rekoh mu to a on: hocu prvo da mi ga pusis, gde ti se zuri, noc je jos duga. Nabio mi je kurac u usta dok me je Ana i dalje lizala, toliko sam bila od svega toga napaljena da sam odmah svrsila cim sam mu ga par puta lizala. Njegova velicina kurca me toliko napalila da nisam znala vise za stid.Rekoh Ani da legne na sto da i ja osetim jednom zenske sokove na to mi ona odgovori:poljubi me tvoji skovi su jos na mojim usnama!
Lizala sam joj sve moje sokove sa lica sto je nju dovodilo do ludila: lizi me kurvo, znala sam da i u tebi postoji mala kurvica.
poslusno sam se spustila do njene picke i polizala sam je kao pas, stenjala je kao luda.John je stajo sa strane i posmatrao nas je posto nije nista razumeo, jer samo komunicirale na nasem jeziku. Nisam htela da stoji bez nekih obaveza sa strane i rekoh mu: sad me nabi na tvoj velicanstven kurac sto dublje mozes. Poslusno mi je pisao sa ledja i nabiotoliko zestoko kurac da sam osetila lep bol.jebao me je kao nikad niko do tada, mislila sam da ce da mi rasturi matericu.
Anu sam nabijala na svoje prste sto sam i ja dublje mogla: Sad hocu i ja da osetim taj kurac u sebi. "Ne jos Ana ti ga tako cesto imas u sebi, prepusti mi ga jos malo- molila sam je, ona se na to nasmesila i reci:Ok.ali mi ti sad obradi guzicu, nabi mi jedan prst u dupe a drugi i picku ja to volim. Poslusala sam je dok! je mene John rasturao odpozadi:
Stade i rece: devojke jel mogu da svrsim po vasem licu?
Klimnule smo obe u znak odobrenja i izvadi ga i poce da ga drka po namism licima. spermi nije bilo kraja, Ana je pocela da me lize po licu i sakuljala svaki kap sperme, kao da je to nesto najdragocenije sto postoji. ja to nism htela.Deda stvarno dobro jebe- rekoh Ani.
Vas dvoje ste lepo svrila a sta je samnom ?
Johnu nije trebalo to dva puta reci posto mu je kurac jos bio dignut rece: toliko ste me uzbudile vas dve da mogu jos i zato Ana ne brini nista.Rasirio joj je noge na kuhinjskom stolu, tu gde ce on sutra spremati jelo za goste, i nabio je na kurac.Ana i ja smo legle u polozaju 69 tako da mi je ona opet lizala picku i nabijala mi rste u njoj dok sam ja nju i njega lizala.
lizala sam njene sokove sa Johnovog kurca dok je ulazio i izlazio iz njene prevlazne picke. Jednom rukom uhvatila sam ga za jajca i stiskla ih, sto je njega jako uzbudilo i poceo je vise da vice nego da stenje. videla sam svaki milimetar njegovog kurca sto ulazi u nju i to me opet tako jako uzbudilo da sam brzo svrsila. i njima nije trebalo jos mnogo, skoro su istovremeno svrili. Bila sam toliko uzbudjena da se nisam vise ustrucavala da lizem njegovu spermu sa njene picke koji su se spojili sa njenuim sokovima.
Bila je to luda jebacina ali se tu prica ne zavrsava ako vas zanima sta je jos bilo i ko nam se jos pridruzio vi recite pa cu da nastavim pricu.

by Lizi_me

14 Dec 2003
7 Komentara

by @ 15 Dec 2003 04:23 am
Pa nastavi

by A? @ 15 Dec 2003 03:40 pm
Svakako nastavi da pises, ova je dobra samo ne znam koliko je istinita? smile

by g.v.c.z. @ 15 Dec 2003 03:47 pm
zanima nas,samo nastavi...

by aleksandar @ 21 Dec 2003 04:00 am
Mislim da je pocetak zasluzio nastavak.Samo bi predlozio malo detaljnije opise

by Maca @ 31 Dec 2003 02:19 pm
Naravno da zelim nastavak, mozes i na mail da mi posaljes...
ako si u Yu javi se, ok?

by Many @ 08 Jan 2004 04:22 pm
Hajde napisi nam kako te John rasturio drugi put

by inana @ 03 Feb 2004 01:19 am
e majke ti gde si u nemackoj? Mogla bi da dodjes i kod mene da i meni polizes i da se sa mojim muzom pojebes...

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

 

(u novom prozoru)
Komentarisanje priča je zaključano pošto je većina komentara bila uvredljiva!

 

Priče - početna - klik...

 




Važno!

Molimo vas da ako pronadjete neku priču koja vam je poznata,
koju ste već negde pročitali, da nas obavestite
jer ovo bi trebale da budu autorske - premijerne priče, a ne prepisane!!!


Unapred hvala.


 
Kriterijumi za objavljivanje priča su:
1. Da je prica erotska
2. Da sadržaj priče nikoga ne vređa
3. Da nije u suprotnosti sa opštim pravilima Interneta
4. Da ste VI njen autor
5. Da nije već objavljena na nekom drugom sajtu
6. Da neće biti objavljena na nekom drugom sajtu
7. NE objavljujemo priče u kojima su akteri bliski rodjaci ili maloletne osobe
Molimo vas da poštujete ovih par pravila kako bi ova rubrika ostala originalna i kako ne bi ličila na slične rubrike na raznim sajtovima koje nastaju tako sto vlasnici sajtova ukradu par priča od nas i još po par sa drugih sajtova i eto pola sajta. Postoje čak i drastični primeri gde su ukradene cele strane!!!

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......

Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...


Pregleda od 03.02.2004.
Pristigle priče objavljujemo bez cenzure i ne odgovaramo za tematiku kao ni za sadržaj priča!!!
         
 
Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!






© www.YuSwing.com