Izberite boju pozdaine:

Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!

Priče čiji su autori posetioci našeg sajta
(u novom prozoru)

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......
Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...

"Leto na Adi 2002 - istinit dozivljaj" - by GOXY
Bio je 22. jun, 2002.Napolju je bila nesnosna vrucina pa sam trazio nacin da se rashladim. Kako se rashladiti u Beogradu? Naravno, na Adi. Ali ceo taj dan sam odlagao svoj odlazak na "Beogradsko more", jer sam znao da nemam sa kim da odem, a nije mi se svidjala ideja da idem sam. Ipak, sav nervozan od vrucine,oko pet sati popodne, uzimam novine pod misku, peskir oko vrata i krecem sam samcit. U glavi mi je jedino bila misao da se sto pre domognem vode. Zato sam, bez mnogo biranja spustio peskir na sljunak sa novobeogradske strane, odmah na pocetku plaze, kod kaveza za klince. Iz vode se cula graja, cinilo mi se, miliona dece, a sa obale ljutiti povici mama, tata, baba i deda:
"Nemoj tamo, dodji ovamo", i tome slicno.
Nista mi to nije smetalo. Uskocio sam u vodu i konacno osetio olaksanje. Kada sam rashladjen izasao, stavio sam tamne naocare, legao na peskir i poceo da buljim u novine. Posle par minuta iz tog, sada vec polusna, prodrma me zenski glas:
"Izvini momak, mozes li da mi ucnis nesto?"
Lenjo sam podigao glavu i ugledao zenu od oko 32-33 godine kako stoji iznad mene. Bila je preplanulog tena, crne kose vezane u pundju, malo debljih nogu i jace pozadine. Nosila je braon bikini, ispod cijeg gornjeg dela su prosto iskakale njene cvrste cetvorke. U ruci je imala foto aparat.
"Izvolite", rekao sam, sada vec sa smeskom na licu.
"Mozes li da slikas moju cerkicu i mene?"
"Nema problema".
Ustao sam, slikao ih, klinka od 4-5 godina je otrcala u vodu a ja sam
gospodji vratio aparat i lenjo se dovukao do svog peskira, jedno 2 metra od nje. I dalje sam zurio u pravcu nje, tj. njenih sjajnih grudi.
"Cudi me da neko nosi foto aparat ovde na Adu", poceo sam najglupljom mogucom recenicom neobavezan razgovor sa njom.
"Ni ja ga nisam nosila dok sam zivela u Beogradu, ali sada, kada zivim u dalekoj Kanadi, volim da imam uspomene odavde", rekla je. Potom mi se predstavila. Zvala se Natasa.
Poceli smo neko neobavezno caskanje, o zivotu tamo i tako to, sta ona radi, cime se bavi, a u jednom trenutku sam ja pametno zakljucio da ona, njen muz i dete mogu lepo ziveti sa dve plate. Na to je ona rekla da je razvedena, tj. da ju je muz, Kanadjanin ostavio dok je bila trudna. Zatim mi je ispricala svoju tuznu ljubavnu pricu... Bio sam zapanjen sto mi sve to prica, jer se ni ne poznajemo, ali sam pazljivo slusao i pravio se da saosecam sa njom. Ona je mene ispitivala sta radim koliko godina imam (za to sam lagao i rekao da imam 27, iako imam 25, ona 32, dobro sam procenio! ) i da zavrsavam Pravni. Caskali smo jos neko vreme, a oko 8 sati ona je pocela da se pakuje. S obzirom sta sam sve cuo od nje i videvsi da mi je svasta ispricala, predlozio sam joj da odemo na pice u neki od obliznjih kafica. Rekla je da ne moze, jer treba stavi malu da spava, posto je vec za dete kasno. Ok, pomislio sam, nista od ovoga, kada me je ona na moje iznenadjenje pozvala kod nje na pice!!! Ima stan na Cukarickoj Padini, to je blizu, pa zasto da ne. Odmah me je prosla tuga sto sam dosao sam na Adu. Ponudila me je necim zestokim, ali smo se na kraju slozili da popijemo kafu. Rekla je da ce staviti kafu, samo da istusira malu i da je stavi da spava. To je trajalo 15-ak minuta, a ja sam blejao u televiziju, cekajuci sta ce se desiti.
Posle 15-ak minuta pojavila se u istom onom kupacem samo sa nekom maramom vezanom oko donjeg dela. Pili smo kafu i caskali nesto bez veze. Dok smo pili kafu, ja sam razmisljao koji je moj sledeci korak. Ali, nisam daleko odmakao.
"Mozes li da mi izmasiras ledja?", preduhitrila me je.
"Naravno da mogu".
Legla je na trosed i otkopcala gornji deo bikinija, rekavsi da ce mi
tako biti lakse. Krenuo sam lagano prstima po njenim ledjima, spustajuci se sve nize. Dosao sam do njnog vec opisanog, malo veceg dupeta i zastao sekund-dva. Razmisljao sam se, ali sam je potom sa obe sake uhvatio za dupe! Bilo je mekano... Ona se okrenula, a ja sam misli da ce me osamariti ili poceti da vristi. Pretrnuo sam! Ali, ona me je pogledala pravo u oci i u trenutku joj je spao gornji deo kupaceg. Pred mojim ocima su zasijale one cvrste cetvorke u koje sam ceo dan buljio.
"Svidjaju ti se, zar ne? Videla sam kako ih ceo dan fiksiras. One su moj
ponos", rekla je.
Nisam ni progovorio, vec sam ih uhvatio sa obe sake, lagano ih mazeci. Bile su skroz bele, nasuprot ostalim preplanulim delovima njenog tela. Uzeo sam prvo desnu bradavicu u usta, pa levu. Naizmenicno sam ih lizao, grickao, sisao. Krenuo sam na dole... Ljubio sam je preko stomaka, kruzeci jezikom po njenom pupku. Uzdahnula je. Igrao sam se po njenom pupku, pa se vracao na njene fantasticne sise i tako u krug. Za to vreme, moj kurac je u sorcu za kupanje divljao. Lizao sam joj pupak i poceo da se spustam nize. Skinuo sam joj maramu koju je imala oko struka, a zatim se ona izdigla i pomogla mi da svucem donji deo kupaceg. Ugledao sam njenu pickicu, obraslu crnim, gustim dlakama. Liznuo sam joj klicu, ovlas jezikom. Mirisala je na vodu iz Ade i njene sokove. Igrao sam se prstima po njenom klitorisu. Sve teze je disala. Malo sam rasirio pickicu i usao jezikom unutra. Bila je strasno vlazna, mokra. Gurao sam jezik u nju, koliko god sam mogao, kruzio njome po unutrasnjim zidovima, stavljao prst u vlaznu pukotinu iz koje su se slivali sokovi. Izvadio sam prst iz picke i polako poceo da joj ga guram u dupe. Prst je usao sasvim malo u njen cmar, dok je moj jezik jos uvek igrao neku svoju igru po njenoj vlaznoj unutrasnjosti. Pocela je sve teze da dise, da izdize karlicu i da grci misice. Rukama se poduprla na naslon troseda a noge mi obavila oko vrata. Trenutak kasnije snazno me je stisla svojim jakim butinama i jauknula.
"Jaooooooooooo, svrsila sam, posle dugo vremena. Moram da ti priznam da mi niko do sada nije lizao picku.'
Ustao sam, skinuo majicu, svukao sorc, a iz njega je iskocilo 19 cm nabreklog pulsirajuceg mesa. Kroz glavu mi je prosla misao da njena cerka spava u drugoj sobi.
"Kako cemo da se tucamo kada ti je cerka u sobi do nas?", pitao sam je.
"Nista ne brini, spava cvrstim snom, a osim toga, jos je mala da bi znala sta mi to radimo.", odgovorila je Natasa.
To me je jos vise napalilo. Klekao sam ispred troseda, dok je ona sirila noge. Stavio sam ga na ulaz u njenu picku i poceo da ga setam gore-dole.
"Nemoj me vise muciti, ubaci ga vec jednom. Nisam se tucala skoro 6
meseci, stravicno sam zagorela.",rekla je moja Natasa.
Poslusao sam je. Ubacio sam ga snazno i ostao tako zariven u nju par
sekundi.
"Kako pulsira, puci ce unutra", rekla je."Puci ce, ali tek posto te dobro potucam", odgovorio sam joj. Poceo sam da se pomeram napred-nazad, dok je trosed ispod nas skripao. Nisam skidao oci sa njenih sjajnih sisa, dirao sam ih, igrao se bradavicama, lizao ih i grickao. Sve jace sam je udarao, a ona je sve glasnije stenjala.
"Joooj, tucaj me, tucaj me, tucaj me. Hocu samo da me tucas, i nista
vise. Strasno sam zagorela, strasno me svrbi pickica...", ponavljala je
kao u transu.
Zastao sam i predlozio joj da promenimo pozu. Seo sam na trosed, a ona mi je sela u krilo, okrenuta licem i svojim fantazija sisama prema meni. Skakala je po njemu kao u transu, nabadala se, divljala. Sve jace je stenjala i vikala:"Tucaj me, tucaj me". Pokusavao sam da je smirim, govorio joj da ce probuditi dete. Nije vredelo. Stalno je ponavljala:
"Ne brini, jos je ona mala."
Znojili smo se na vrucini, grcili, a onda opet promenili pozu. Legla je
na pod i rasirila butine. Usao sam do kraja u njenu odvratno raskvasenu prozdrljivicu. Jebao sam je sve jace, moja jaja su lupala po njenom cmaru, znoj je liptao sa mene, a ona je svrsavala, svrsavala i svrsavala. Unistavala me je. Picku je stezala oko mog glavica, grcila se,usisavala me, rasturala. Osetio sam da mi iz mozga krece lavina i spusta se niz kicmu.
"Aaaaaaah, svrsicu",rekao sam skoro placnim glasom, dok je znoj liptao sa mene.
"Izvadi ga, brzo, necu da pravim sranje", rekla je.
Izvukao sam ga i poceo da strcam prvo 3-4 velika mlaza, a potom sve
manje i manje. Mislio sam da cu se onesvestiti. Sperma se lepila ponjenom licu, nabreklim grudima, stomaku, stidnim dlacicama, po podu. Srusio sam se na pod pored nje. Nekoliko minuta smo samo cutali, a onda je ona, kroz uzdahe umora i zadovoljstva izustila:
"Iskreno, ovo mi je bilo jedno od najboljih tucanja u zivotu."
Nasmejao sam se, otisao do kupatila,istusirao se i otisao kuci. Ponovili smo nesto slicno jos 3 puta narednih dana, a moja Natasa je 30. juna, sa svojom cerkicom, otisla nazad za Kanadu. Ja sam tada odlucio da ovu pricu podelim sa vama. Prica je 100% istinita i mnogo bi mi znacilo da je objavite.
Pozdrav najboljem erotskom sajtu u YU!

========

Pricu cemo da objavimo - naravno i hvala na "najboljem erotskom sajtu u YU"

YuSwing
redakcija

by GOXY

27 Nov 2003
1 Komentara

by jb @ 04 Mar 2004 02:33 pm
super pricu si tako dobro napisao ne kao vecina ovdje sve neki sex na silu i u 5 sekundi dobro steta da nemas vise dobrih komentara stvarno si zasluzio jednu od boljih ocjena

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

 

(u novom prozoru)
Komentarisanje priča je zaključano pošto je većina komentara bila uvredljiva!

 

Priče - početna - klik...

 




Važno!

Molimo vas da ako pronadjete neku priču koja vam je poznata,
koju ste već negde pročitali, da nas obavestite
jer ovo bi trebale da budu autorske - premijerne priče, a ne prepisane!!!


Unapred hvala.


 
Kriterijumi za objavljivanje priča su:
1. Da je prica erotska
2. Da sadržaj priče nikoga ne vređa
3. Da nije u suprotnosti sa opštim pravilima Interneta
4. Da ste VI njen autor
5. Da nije već objavljena na nekom drugom sajtu
6. Da neće biti objavljena na nekom drugom sajtu
7. NE objavljujemo priče u kojima su akteri bliski rodjaci ili maloletne osobe
Molimo vas da poštujete ovih par pravila kako bi ova rubrika ostala originalna i kako ne bi ličila na slične rubrike na raznim sajtovima koje nastaju tako sto vlasnici sajtova ukradu par priča od nas i još po par sa drugih sajtova i eto pola sajta. Postoje čak i drastični primeri gde su ukradene cele strane!!!

Napišite šta ste doživeli i pamtite ili o čemu maštate.....
Očekujemo i vašu priču......

Slanje priča - klik...


Priče - početna - klik...


Pregleda od 03.02.2004.
Pristigle priče objavljujemo bez cenzure i ne odgovaramo za tematiku kao ni za sadržaj priča!!!
         
 
Najstrože je zabranjeno kopiranje i svaka dalja distribucija priča sa ovih strana!!! Sva prava poseduje YuSwing !!!






© www.YuSwing.com